Vilken slappsönda….

men nu är i alla fall mormorsrutefilten till barnbarnet klar, jag har också hunnit fixa Selmas vinteroverall där jag fick lov att sticka om benen för de blev för trånga först. Nu blir det ett litet momorsrutefilt till äldsta barnbarnets dockvagga och sen måste jag fundera på vad jag ska sticka, men förmodligen blir det sockor.

Slappsönda har det verkligen varit, jag har gått mellan soffan och köket, varit ut med Selma på promenad och sen suttiit framför TV:n. Hittade några filmer som jag inte sett så det har verkligen varit en skön söndag.

Men jag tror faktiskt att det här med handarbeta har en stressnedsättande funktion hos mig. Jag har otroligt svårt att  bara sitta och glo på en TV men när jag samtidigt gör nåt vettigt med händerna så känns det mindre lättjefullt…

Och imorgon börjar vardan igen….

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.