Är det inte föräldrarna som borde gå kurs…..

undrar jag efter att ha sett programmet "Ung och bortskämd". Hur kan man göra ungar så illa som att uppfostra dem till fullkomligt inkompetenta individer.

Själv har jag som ensamstående förälder försökt lära mina barn det mesta om hur man ska klara sig här i livet. Tvätt har dom lärt sig tidigt och tvättat sina egna kläder har dom gjort sen 12 års åldern.

Städa, diska och exempelvis laga mat har dom också gjort sen den åldern. Det är ju för det vi uppfostrar våra barn för att de ska kunna flytta hemifrån och klara sig själv.

Det är klart att jag hjälper mina barn om de behöver men dom kan klara sig själv och lösa sina problem.  Men jag måste uppriktigt sagt säga att jag inte begriper mig på föräldrarna som ställer sig i en sån situation som de här gjort.

En del av ungarna är ju rent ut sagt odrägliga och fullstädigt egotrippade och allting kretsar bara kring dem själva, de anser att föräldrarnas enda uppgift är att se till att dom har det bra.

Och då menar dom inte det som vi förknippar med normalt, dom menar att föräldrarna till hundra procent skall gå före och efter och sopa rent så att de får leva livet med fullständig uppassning.

Jag tycker att det vore bättre att ge föräldrarna en kurs i hur man fostrar sin barn till självständiga individer och inte till bortklemade curlingungar…

Själv är jag glad att jag lyckats fostar mina barn till tänkande självständiga individer och blir full i skratt när jag inser att min fyraåriga dotterdotter kan hjälpa till mer i hemmet än dom här bortskämda ungarna och jag tycker synd om dem den dan dom ska vakna upp i det verkliga livet och inser vad de missat ……

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.