På måndag får vi svar på alla de frågor vi ställt oss !

Efter den senaste tidens diskussioner i politiken ska det bli intressant att imorgon få ta del av revisorernas berättelser. Efter det blir det gruppmöten för Kommunstyrelseledamöterna där vi ska diskutera hur vi ställer oss till det vi fått på bordet.

På måndag är det Kommunfullmäktige och då kommer jag att sitta och lyssna på webutsändningen. Det ska bli intressant att höra hur Alliansens reaktioner på det revisorerna har kommit fram till.

Jag undrar också om de anonyma skrienterna även denna gång kommer att försöka få det till att det är sossarnas fel igen. Det börjar bli lite tröttsamt med all enkelspårig kritik som skrivs anonymt. Jag tar gärna en debatt med människor som vågar stå för sina åsikter men att gömma sig bakom anonyma nick är fegt tycker jag.

Jag ser i alla fall fram emot måndagen och hoppas att det blir en debatt och sedan kan man lägga detta bakom sig och börja arbeta för Vilhelminas bästa. Vi bor i en kommun som likt andra små inlandskommuner behöver få en samlad kraft för att moverka de negativa tendenser som blir med utflyttning, ökad arbetslöshet, utförsäkrade osv

Vi behöver få igång vår kommun med nya företag, ökad sysselsättning, vi behöver fylla våra tomma butikslokaler och vi behöver få tillbaka en framtidstro bland Vilhelminaborna. 

Men för att lyckas med det så måste vi dra åt samma håll och framför allt alltid ha Vilhelminas bästa framför ögonen..

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.