Jag skulle ju…

försöka lägga upp ett inlägg förra veckan, men de gick inte… Ibland muppar det något förskräckligt, och då måste man stänga ner webläsaren, och vips, så är man utloggad… *suck*

Apropå muppar så skulle Anders byta blöja förra veckan. Sally har ju vuxit lite så jag har köpt en större storlek på blöjorna, och Anders såg frågande på mig när han satte den bak och fram.
"-Är de är här?" frågade han, varpå jag svarar:
"-Nä, muppen ska vara fram" och Anders skrattar.
"-Naäe, alltså det är en riktig mupp på blöjan…" svarar jag snabbt. Han trodde mig inte förrän han vänt på blöjan, och där var Elmo som tittade på honom.

Sally vände sig från mage till rygg, utan min inblandning, för första gången i söndags. Jag hade fått de på kort också om jag inte släppt avtryckaren fem sekunder för tidigt. Men så kan de gå ibland.

 
(Jag har fått mosters gamla stol, så jag har en egen plats vid bordet nu)


(De är kul att sitta själv)

 
(Här är jag på gång att snurra runt på rygg)

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-09-28 16:14)
    Jo, man får palla upp henne med 2-3st handdukar/filtar så kan hon sitta själv. Väldigt praktiskt att ha med, som idag när vi var till Sandra och våldgästade. (Plus att hon får sitta själv, och slipper sitta i knät) Hon blir bara mer och mer medveten, så därför ser hon väl äldre och klokare ut =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.