Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Ungar på fyrhjulingar/sexhjulingar

Av , , Bli först att kommentera 7

Nu var det dags igen för en olycka med barn som kör motorfordon .En tragisk olycka med 3 barn som kört sexhjuling på väg varav ett barn intensivvårdas. Hur tänker föräldrarna.

Bli först att kommentera

De kallar det för andra vågen ??

Av , , Bli först att kommentera 3

Vi ha haft alldeles för många dödsfall i Covid-19 men det börjar lugna ner sig lite nu. Säsongsdödligheten är väl inte så mycket större i år än andra år. Sen ser vi nåt som de andra länderna kallar andra vågen, är väl egentligen fortsättning på sjukdomen, Stäng ner totalt så minskar givetvis spridningen ,men öppna upp igen så blir det en fortsättning givetvis. Och tvärstänger de nu så fortsätter det när de öppnar nästa gång. Jag hoppas att vi valt rätt väg, jag tror det.

Bli först att kommentera

Stefan Löfven Sveriges Neville Chamberlain

Av , , Bli först att kommentera 10

Jag säger inget mer, tolka det som vi vill.

Neville Chamberlains återkomst från München i september 1938 då han i London deklarerade ”fred i vår tid”. Han hade ingått ickeangreppspakt med Tyskland där Tyskland tilläts ta över Sudettyskland från Tjeckoslovakien. Eftervärlden betraktar Chamberlain såsom en mycket naiv person. Det är inte osannolikt att Löfven hamnar i samma fack.

Bli först att kommentera

Motoriserade Hjortronplockare

Av , , Bli först att kommentera 20

Är det inte nu dags att Polisen tar i tu med dessa terrängfordon människor köper för att leka med i ANDRAS skogar. Var på en myr på min egen mark och plockade hjortron och vad händer, jo ett yngre par samt ett barn på ca 5 år kommer åkande på var sin fyrhjuling på myren för att plocka bär .Enligt terrängkörningslagen får jag som markägare inte ens göra detta. En fyrhjuling som arbetsredskap vid tex skogsskötsel får framföras av markägare på sin egen skog. Detta är ett stort problem för oss skogsägare som kostar många miljoner i förstörda planteringar. Människor i stan köper fyrhjulingar Endurocyklar och andra leksaker, lastar sedan dessa på bilsläp och åker ut på landsbygden och kör runt i skogarna. Måste bli ett stopp för detta, och ett stopp för friåkning med skoter i skogsmark utanför leder. Ok det är en mindre skara som förstör för den stora massan så lagar kommer att sätta totalstopp i framtiden. Landsbygden är inte en lekplats .

Bli först att kommentera

Miljöproblemet vindkraft

Av , , Bli först att kommentera 8

Många människor flyttar som bor i närheten av vindkraftverk alltså är de ett miljöproblem.Det andra miljöproblemet är avskaffande av kärnkraften som skapar sjunkande vattenstånd i våra vattenmagasin och mer vatten måste magasineras. När vattnet magasineras minskar flödet i våra älvar som påverkar fiskarnas vattenvägar. Och detta kommer ytterligare att eskalera när mer kärnkraft läggs ner och mer vindkraft byggs ut. Och industrin kommer att flytta till länder där billig el finns.Mer och mer energi går åt till de utländska företagen som flyttar till norrland och bygger sina serverhallar.Företag som får bidrag att bygga hallarna subvensionerad el och tar vinsterna till andra länder TACK Mp ,hoppas ni åker ut i nästa val

Bli först att kommentera

EU hydran tar över våra liv

Av , , Bli först att kommentera 7

S- regeringen ger bort Sverige till EU s förenade stater.Detta är allvarligt ,Swexit nu. Tyskarna har snart fått sitt Tredje Rike som var Hitlers dröm. Sverige blir ett fattigt land som kommer att bidra till centraleuropas välmående.

Bli först att kommentera

Hyra verktyg och maskiner på Hygglo ??

Av , , Bli först att kommentera 2

Det är ju bra att dela på verktyg och maskiner .Jag skulle tillfälligt ha några trädgårdsmaskiner och gick då in på Hygglo.se för att hyra dessa över helgen tänkte jag. Men döm om min förvåning när det då visade sig att dessa prylar var ca 100 % dyrare än på Ramirent. Blev då intresserad och fortsatte och kolla prisskillnaderna och på 12 olika utrustningar var snittet ca 48% dyrare på Hygglo. Så jag ser inte vitsen med Hygglo i alla fall inte prismässigt.

Bli först att kommentera

Populistisk umepolitiker

Av , , Bli först att kommentera 6

När ska den populistiska S-politikern som direkt bloggar på när andra politiker från andra partier gör nåt fel eller olagligt ta upp fallet med S politikern i Kiruna som sköt frun. Fattar inte att denna Umepolitiker tror han samlar väljare när han direkt hugger politiker från andra partier när dessa gör olagligheter. Har väl inget att göra med partifärgen , tokar finns i alla partier.

Bli först att kommentera

Peder W vill ha bro till Vasa

Av , , Bli först att kommentera 11

Tror nog vi är nöjda med den kostnad vi fick för bron Till Bölesholmarna. L är ett clownparti.

Bli först att kommentera

EU vad är meningen

Av , , Bli först att kommentera 4

Är EU ett nytt försök till att skapa tredje riket eller ett Europeiskt Förenade Stater?? Ett är i alla fall säkert och det är att det är en form av Rikemansklubb där alla toppar har som mål att sko sig så mycket det går. Sverige kommer bli en koloni där centraleuropa hämtar sina råvaror. Ungefär som det ser ut idag med enda skillnaden att det idag är Sthlm som utarmar landsbygden

Bli först att kommentera