Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

C-partist oroar sig för att utflyttningen är stor i Sthlm

Av , , Bli först att kommentera 5

Oron stiger över utflyttningen från Stockholms län. Flyttnettot har tagit ett skutt, och nu lämnar även många unga stan. ”En varningssignal”, enligt regionrådet Gustav Hemming (C).

Lite undrande att en centerpartist uttalar sig så när de säger sig vara ett” landsbygdsparti ”. Så det är nog dags att börja tänka på hela Sverige inte bara storstäderna.

Bli först att kommentera

Cementkris med mera

Av , , Bli först att kommentera 3

Nu har vår MP ”styrda” regering fixat så vi inte snart kan bygga med betong men det är väl inga problem tycker de vi kan ju bygga i trä. De tänkte inte på att skogen ska skyddas och inte avverkas. Men kan vi inte göra som i andra länder blanda lera och koskit. De tänkte då inte på att de vill ta bort betande boskap. Detta parti är emot allt, hoppas då bara alla väljare 2022 är emot MP .Detta parti är en större fara för vår framtid än klimathotet

Bli först att kommentera

Mogge pudlar

Av , , 1 kommentar 6

Morgan Johansson har helt plötsligt insett att språkkrav är ett måste. När andra partier kom med detta var det främlingsfientligt men när S kommer med det är det helt ok. Kan man då inte säga att de samarbetar med SD.Det säger ju S om andra partier när de tycker samma som SD

1 kommentar

Bebygga åker

Av , , Bli först att kommentera 7

Vi i Sverige ojjar oss med all rätt över att Brasilien avverkar regnskogen för att vi ska få billig mat. Samtidigt bebygger vi i snabb takt bördiga åkrar med bostadsområden ,köpcentra och annat. Vilket egentligen inte får göras men görs ändå.

Bli först att kommentera

Höjda P avgifter i centrum

Av , , Bli först att kommentera 4

Priserna höjs för parkering i centrum , va gör det ?? Ser inget behov att besöka centrum , var ca 2 år sen jag var i centrum och det var ju inte så mycket att ha där

Bli först att kommentera

Lennarts inlägg om övertagande av SD medlemmar

Av , , 2 kommentarer 8

Lennart H skriver ,Moderaterna i Umeå har tagit över de som uteslutits hos Sverigedemokraterna. Förstår inte hans resonemang, för S gör ju allt för att få tillbaka alla de som gått från S till SD.Samtidigt står de och anklagar alla i SD som rasister och en massa annat. Fattar inte S varför de gått till ett missnöjesparti som SD. Jo för S har fullständigt glömt att de måste uträtta nåt vid makten.Hade de gjort nåt hade de också haft bättre siffror .

2 kommentarer

Skyddad boskap

Av , , Bli först att kommentera 4

Vargkramare ser lösningen för att skydda boskap med boskapshundar. Och det kan väl vara en bra sak men dessa hundar ställer också till med elände.Boskapsvaktande hundar följer sina instinkter, och försvarar sin flock mot alla hot utifrån, inklusive okända människor. I Europa har ett ökat bruk av boskapsvaktare, medfört ökade konflikter med det rörliga friluftslivet. 26 vandrare och cyklister skadades, efter att ha blivit attackerade i Schweiz under 2020. I Italien dödades en 20-årig kvinna sommaren 2021. Så bäst är nog att reducera Vargstammen i områden med boskap. Vargstammen är ju inte på nåt sätt utrotningshotad ,finns ju många 100 000 i de stora skogarna i Ryssland och i Sverige har vi klarat oss utan dom i många många år.

Bli först att kommentera

Infiltrerade myndigheter

Av , , Bli först att kommentera 3

Domare i Kammarrätten aktiv rovdjurslobbyist, blir ju inte förvånad . Infiltrationen fortsätter i myndigheterna ,myndigheter som ska vara oberoende opartiska. Rättssäkerheten hotas allt mer.

Bli först att kommentera

Elflum

Av , , Bli först att kommentera 9

Det är gigantiska investeringar som krävs för att den globala energiproduktionen ska räcka till för de politiska mål som är uppsatta fram till 2050. Geir Hasnes, lektor vid institutet för Teknisk Cybernetics i Norge, har räknat ut vilken ökningstakt som krävs av vind-och solkraft för att vi ska klara omställningen. Det är inte lite, ungefär 29 miljoner vindkraftverk eller om vi väljer solpaneler då bör vi lägga ut 208 kvadratkilometer per dag. Taget ur Lotta Grönings text

Bli först att kommentera

Företagens Svenska Rally

Av , , Bli först att kommentera 10

Har företagen tänkt vara med i Svenska Rallyt ??
Det verkar som de har börjat träna inför detta. Dagligen till och från jobbet ser man företagsbilar som kör som vettvillingar ,vansinniga omkörningar ,höga hastigheter och allmän likgiltighet för sina medtrafikanter. Anlitade förra veckan ett elföretag som skulle installera några maskiner på vårt företag. På morgonen mötte jag denna installatörs företagsbil på fel sida vägen på ett krön i säkert 130 km.
Dagen efter låg han ca 1 meter bakom min bil och hetsade, han svängde sen in på en mack och jag skulle också tanka så jag frågade varför han var så stressad. Det ska du skita i sa han då, så jag frågade hur han kan säga så till en kund. Jag följde med honom till hans arbetsgivare och avbokade det arbete de hade startat. Om jag som arbetsgivare hade personer som gör så dålig reklam för mitt företag hade de fått gå hem på dagen. En bil med företagsreklam är ju en reklampelare.

Bli först att kommentera