Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Bloggtroll

Man blir ju lite fundersam vad det är för människor som kommenterar blogginläggen. Det är särskilt en som kallar sig ”Leif” som kastar skit hela tiden. Man blir kallad Nazist ,nolla och en massa andra trevliga saker. Det gör ju inget ,jag gissar ju att dessa personer har problem och måste hävda sig . Tror inte ens de läser inläggen , åtminstone förstår de inte vad som är skrivet. Den här typen av ”troll” kan inte föra en normal argumentation mot det som inlägget handlar om utan vräker bara ur sig en massa rappakalja. De är inte så många men retar hela tiden upp sig , de går nu oavkortat i runda arkivet men trots detta så fortsätter de komma, Men har nån motargumentation mot mina inlägg så godkänner jag alla , men inte påhopp

5 kommentarer

  1. Villy Hansen

    Hej
    Dem som uttrycker sig riktigt lågt på olika sätt brukar inte gilla att deras kommentarer godkänns. De blir då skyltade med sitt dåliga sätt vilket de nästan alltid vet om men naturligtvis inte erkänner. Är det äkta internettroll eller botar bryr de sig inte om att hängas ut. Jag har börjat med att alltid godkänna en kommentar men leverera ett genomtänkt svar utan affekt. Kommentarer är som in trafiken at arga trafikanter känner sig anonyma och skyddade bakom plåtskal.

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Ibland försöker man ju få igång en diskussion men ”trollen” klarar inte av att få till en sån utan de bara vräker ur sig en massa skit. Gissar att de har nån störning och vill synas och höras, men är fega och känner sig modiga bakom tangentbordet. Eller trivs i ett gäng . Forskare har hittat klara samband mellan så kallade nättroll och egenskaper som machiavellism, narcissism och psykopati. Dessutom har man sett en koppling mellan personlighetsdragen och den totala tid som en person tillbringar, per dag, med att kommentera på internet.

  3. brorson

    Jag har haft diskussioner med Leif på andra bloggar. Det är först under senare tid som han uppför sig som ett ”troll” och far ut i en massa oförskämdheter. I början ställde han, som han själv verkar ha trott, besvärande frågor om hur vi kan ha effektbrist när vi har överskott på el.. Sedan argumenterade han för detta, me bemöttes av mig. Men i stället för att begripa något, upprepade han sina argument gång på gång, till jag rekommenderade honom att ta en kurs i elektricitetslära. Om han har gjort det, vet jag förstås inte, men om han har gjort det förstår han alltså att han haft fel från början. Vilket kan vara förklaringen till hur han uttrycker sig nu. Prestige. Anklagelser mot meningsmotståndare för att vara nazister och rasister, men inte ens försök till sakliga resonemang.

    Gissar att han är en sosse, som trott blint på förre energiministern Farmanbar och dennes bortförklaringar. Förstår inte hur Magda kunna rekrytera en så inkompetent person till den ministerposten eerter regeringsombildningen, när hon blivit av med MP. Han lär ha en examen i dataprogrammering från något tekniskt universitet.

    • Basic Rules

      Rekryteringen är väl inget konstigt i sig, då det är Mångfald som gäller. Vattenfall är ett annat exempel så snedrekrytering med Anna Borg som myndighetschef hon är dessutom socionom om jag har rätt.
      ”Du behöver inte kunna nått om nått bara du gör som vi säger”.
      På en amerikansk myndighet kan man nu ha flera ID kort, beroende på dagsformen ena dagen man andra kvinna.
      Utan att vara stockkonservativ, så kan man bara säga att Väst dvs hela världen, som dom själv uttrycker det, är dekadent och går mot undergång, moralist, ekonomiskt och demografiskt definitivt gäller detta Europa. Vi går mot en ny världsordning, vilket de normgivande journalisterna inte förstår, men insikten finns numera inom den finansiella sektor och journalistiken tex hos Black Rock.
      Då dessa har investerare att ta hänsyn till och inte förfalska verkligheten !

  4. Mique

    Lustigt, att den mest frekventa kommentatören på flera VK-bloggar, vars specialitet är Massive Wall Of Text (MWOT), nedvärderande epitet och personangrepp, såsom, ”den svarta bönan” (liberalernas tidigare partiledare), ”skrivbordsneger” (Villy Hansen), flytta tillbaka till Danmark” (Villy Hansen), ”flytta tillbaka dit du kommer ifrån” (jag), ”storsvensk” (om sig själv), plus åtskilliga andra epitet och personangrepp på både nu levande och tidigare bortgångna offentliga och icke offentliga personer. Kommentartören i fråga, baserar sina oändligt långa kommentarer på pseudovetenskap, konspirationsteorier, icke empirisk forskning och reformerad historia, även icke trovärdiga anekdoter används flitigt, utan några som helst källhänvisningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.