Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Trött på KD Ebba

Jag visste inte vad jag skulle rösta på i årets val, alla partier är lika dåliga. Och särskilt i årets valrörelse där inget part knappt hade nåt partiprogram att visa upp.

Årets valrörelse gick istället ut på att kasta skit på sina ”motståndare” . Och trots att jag vet att vallöften bara är skitsnack oavsett vem det kommer ifrån så tror jag Ebba tar rekord i undanflykter . Och detta röstade jag på.

Sen all skit som kommer från andra sidan (S) är också rent skitsnack , dessa politiker som också ljuger och försöker rentvå sitt parti som under 8 år nedmonterat mycket i vårt land . Jag ser bara en lösning ,samarbete , samarbete och samarbete över partigränserna för nu får det vara slut på leken de för i riksdagen.

2 kommentarer

  1. olle

    Senaste utspelet från Ebba är prisstöd till företag för höga el-kostnader genom uppskov med skatteinbetalning till skatteverket.
    Troligen känner hon inte till att de flesta företag i Sverige betalar skatt i förskott, genom preliminär skatteinbetalning till skatteverket. Skatteinbetalning sker månadsvis till staten genom en schablonberäkning på en förväntad vinst. Med det nya förslaget menas att företagen skall kompenseras genom att bara behöva betala in sin preliminärskatt 10 månader i förväg istället för 12 månader i förväg.
    Vad består den generösa kompensationen till företagen av ??

    Det är tydligt, vi har människor som sitter i ledande positioner i det här landet, och inte innehar grundläggande kunskaper för att utföra sitt uppdrag.

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Det är nog genomgående för de flesta politiker som aldrig varit ute i verkligheten och fått nån livserfarenhet .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.