Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Oppositionen vill samla elräkningar på hög

Ibland kan man fundera på hur det står till hos politiker.

Oppositionen vill att elkunderna ska få anstånd till att betala sina elräkningar , med andra ord samla sina skulder på hög.

Tror politiker på fullt allvar att ”de där 50 000 kr” som folk rekommenderas att ha på banken finns efter sommaren? Många av de företag som under pandemin fick tillstånd att skjuta upp skatteinbetalningarna går i konkurs nu. Nu byggs det nya fattigsverige! Sen agerar ju sittande regering också irrationellt . Politiken idag är hjärndöd. Varför har inte politiker agerat för att ställa för en stabil energitillgång tidigare. Ser man sen på det de tror ska lösa framtidens energitillgång vindkraften så har de då satt sig i knä på kinesiska företag med kopplingar till kinesiska staten. Ungefär som Europeiska länder som satsat på Rysk gas .

 

Sen siter partierna och kastar skit på varandra vems fel det är, det är samtliga partiers fel .

Finns bara ett att göra ,samarbete, samarbete och samarbete.

2 kommentarer

  1. brorson

    Om jag har förstått rätt, vill sosseriet kompensera elbolagen (som inte lyckats höja elpriserna tillräclöog mycket för att klara detta av egen kraft?) för kreditförluster genom beviljade anstånd med betalningarna tills elstödet har betalats ut till hushållen. Men när räkningarna ska betalas kommer hushållen kanske inte ha några pengar kvar? S vill ju också att kriminella ska kunna få ut listor på vilka hushåll som har fått elstöd och med hur mycket. Detta kallas ”den svenska öppenheten” och är enligt S en grund för ”folkstyret”. Bedragare ringer upp äldre och låtsas vara barnbarns barn och lurar dem att ringa från banken och vill hjälpa dem att få sina pengar. S är ett av de partier, som inte vill avslöja varifrån de får sina pengar. Tydligen inte bara från LO. Minns hur grovt kriminella betalade en socialdemokratiskt justitieminister (Lennart Geijer) med gratis prostituerade som betalning för gjorda tjänster (kortare tid i fängelse),Varför vill Magdalena hjälpa kriminella att genomföra bedrägerier, som främst drabbar äldre?

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Risken är väl att vissa då som inte riktigt har full koll på ekonomin bränner de pengar de borde sparat. Slösa har varit för utbrett under många år med att för lätt kunna få fram krediter för lyxkonsumtion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.