Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

C vill fram till köttgrytorna

Nya C ledaren verkar redan börjat ”svansa” för sittande regering, makten verkar viktig för honom .Vill nog ha ett fett köttben från grytan han också.

Verkar tom gå så långt att han kan acceptera SD bara han kommer åt mer makt.

Ska bli intressant att följa denna avveckling av C partiet, detta är väl den första ledaren i C som inte har nåt med landsbygd att göra.

Blir som alla andra partier ett rent stadsparti utan intressen för landsbygden.

Jag tror detta är slutet för C om nu inte de hittat en ny väljargrupp

 

2 kommentarer

  1. brorson

    C är en entreprenör i politik-branschen, som söker nya kunder, när man har tappat gamla. Erdogan är den nya kunden. Han har visserligen inte personlig rösträtt i de svenska valen, men däremot alla turkiska medborgare, som enligt turkisk lag inte får frånsäga sig sina turkiska medborgarskap och enligt turkisk lag är skyldiga att lyda sin president. Dessa lagar ledde häromåret till ett storbråk mellan Tyskland ochTurkiet, medan problemet verkar tystas ner i Sverige. Men vi har ju valhemlighet i Sverige?! Ja, det har man i Tyskland också. Men för det första litar inte alla invandrare på att valhemligheten fungerar. Och för det andra känns det obekvämt för invandrare, som inte stöder regimen i hemlandet, att inte våga avslöja hur de har röstat. Och för det tredje torde få invandrare, som har politiska uppdrag i Sverige, våga gå emot sin president, Och för det fjärde försöker president Erdogan beståmma hur svenska myndigheter och domstolar ska tillämpa svensk lagar – och om det misslyckas att de svenska lagarna utvisas. Och för det femte är politiska flyktingar från Turkiet livrädda för att bli utvisade – en sak som i sista instans kan komma att avgöras av regeringen. Demirok verkar inte sky några medel för att bli minister i nästa regering. Han är t.o.m beredd att ta stöd av SD för att nå sina mål.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Ja det finns ju frågetecken runt detta ,men vi lever i en demokrati och nu har ju C röstat hur de vill ha det så det är att acceptera tyvärr. Endast väljarna kan ändra detta , vill de ha en ledare med utländskt medborgarskap så har de valt detta. Men vi får hoppas att vi har fel i våra farhågor.Men C är definitivt inte samma part nu som för 30 år sen, jag gick ur när Lööf tillträdde och insåg var hon ville styra in C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.