Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Kina lärt sig av Putin

Läser på Aftonbladet att de tror Kina kommer att invadera Taiwan fortare än beräknat och att de har lärt sig an Putins invasion .

Va fan kan Putin lära ut om invasioner , går ju sisådär för honom .

Detta är bara en lång dödskamp för Putin själv ,detta kommer han aldrig personligen vinna nåt på nån Furste blir han aldrig.

En kommentar

  1. Basic Rules

    Efter att Ukraina projektet misslyckats, så vill man (USA) provocera fram en ny konflikt med Kina.
    Trots ”one China policy”, och att Taiwan är en del av Kina (även enligt FN), så måste konflikt sökas, ”vi är i krig med Kina senast 2025 ”, säger en amerikansk amiral – ska Taiwan bli en ny Proxy är därför frågan.
    Likheterna med Ukraina konfliktens utveckling finns där – bara hoppas att de nykonservativa/Neocons kan stoppas av opinionen i USA, precis som protesterna mot Vietnamkriget en gång gjorde.. Att det går åt helvete igen, spelar ingen roll då ideologin/besattheten för dessa neocons( finns inom både Rep och Dem) och krigsindustrins intressen tillåts styra mot avgrunden.
    För dessa krigshetsare finns ingen ”reverse gear” – double down dvs mer sanktioner och mer eskalering är det enda de kan.
    Så ser verkligheten ut – like it or not – och vi ska med i Nato av vilken djävla anledning, trots att det enligt vår ÖB inte finns något direkt hot från öster.
    Det måste bli slut på krigshetsen i väst och söka dialog, där båda parters intressen erkänns och tillgodoses.
    Westfaliska freden 1648, har en del att lära oss, men det har vi tyvärr aldrig gjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.