Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Lennart H tycker vi ska ha ett skuggsamhälle

 

Lennart Holmlund skriver

Nu har SD och högerregeringen tänkt införa en angivare lag där anställda i offentlig verksamhet ska anmäla om man vet personer som är papperslösa.

 

Det är väl bra att vi fångar upp de som befinner sig i Sverige olagligt och på detta sätt bygger upp ett skuggsamhälle, eller vill Lennart H ha det på detta sätt.

Ok det är SD och som han säger högerregeringen som vill införa detta , men det är till stor del S regeringens 8 år vid makten som gjort att detta skuggsamhälle kunnat svälla.

Ja men inte bara S förtjänst för detta är även högersidans fel att det uppstått.

Lennart H är duktig på att klanka ner men verkar heller inte funderat på hur vi ska lösa detta problem, tycker Lennart att vi bara ska blunda och se på hur skuggsamhället växer.

Många av de som rör sig i detta samhälle kan inte få ett jobb utan får ta svartjobb och även ge sig in i kriminalitet för att överleva.

Vad har du Lennart för lösning på detta ?? Var tycker du vi ska fånga upp dessa papperslösa , kan ju vara så att du tycker det är ok också ??

Men vet ju ditt verkliga syfte med inlägget på din blogg, det är smutskastning .Ok kasta gärna skit på SD för det behöver dom , och sittande regering är inte nåt bättre än S regeringen var.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.