Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Goa politiker vi har

Under torsdagen arrangerades Rovdjursmarschen i centrala Stockholm, med demonstrationståg från Humlegården till Sergels torg där 60-talet åhörare fick lyssna på tal av bland annat riksdagsledamöterna Jens Holm (V) och Rebecka Le Moine (MP).

Bakom Rovdjursmarschen stod en rad olika organisationer. Bland de mest extrema sammanslutningarna kan nämnas Hunt Saboteurs Sweden, som ligger bakom ett flertal sabotageaktioner mot jakt. Bland annat har organisationen under sommaren förstört hundratals jakttorn på olika platser i Sverige.

Även organisationen Djurfront, vars arbetssätt inkluderar hot, våld och trakasserier mot bönder, stod bakom Rovdjursmarschen, liksom Djurens Revolt, som bland annat brutit sig in hos och misshandlat en minkfarmare.

VILL VI HA DESSA POLITIKER SOM SAMARBETAR MED I DET NÄRMAST TERRORORGANISATIONER

2 kommentarer

  1. Jonsson

    Personligen vill jag bestämt avråda från att rösta på V och Mp. I synnerhet på populistiska Mp. I Umeå stads yttre bostadsområden syns numera björnar ströva. Men i Stroppholm och nära Söders krogar lär rovdjuren varken uppskattas eller få vistas. Jag undrar hur dessa aktivister och politiker ser på Skansens inburade fauna? Krokodiler som festinredning!

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Du har så rätt, men undrar hur de ser den stora ökningen av ”skeppsråttor” i storstäderna . Här görs säkert ett undantag för att de anser att de är skadedjur, precis som vi på landet ser den ökade populationen av Varg och björn som i vissa delar av landet omöjliggör att bedriva jordbruk. Vildsvinen bökar upp åkrar så grödan totalförstörs. Älgen förstörde på början av 80-talet åkrar i södra Sverige så det inte var lönt att tröska. Dessa personer vet knappt var deras egen föda kommer från och än mindre vilken skada en för stor stam vilddjur åstadkommer. För det kan vi inte utrota en stam men vi jägare kan förvalta den. Ingen jägare vill utrota nåt för då kan vi inte beskatta den.Vi jägare utför ofta mer timmar för främjande åtgärder för viltet än för själva jakten. Det är idag konflikt mellan skogsbolagen som vill ha mindre älgstam och jägare som vill ha en större. Vi matar rådjur om vintrarna och fäller aspar till hare. Vad gör dessa organisationer mer än djävlas och hotar och förstör ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.