Kom igång med träningen på 7 dagar – dag 1

Många förlitar sig på väldigt krångliga kost och träningsprogram när de tänker att de ska ta tag i träningen. Men att försöka lära sig fem saker samtidigt leder bara till att man misslyckas med alla. Jag kommer istället här skriva ett enkelt sju-stegs-program som alla kan följa. Dagens uppgift blir följande: Gå till gymmet. Vänta inte. Lägg dig inte åt sidan. Gå bara dit!

Första steget

För att få din första hedersutmärkelse måste du börja med en enkel kroppsviktsövning. Men det är inte så enkelt som du kanske tror. Du kommer bli chockad över hur jobbig en session med kroppsvikt kan vara. Detta blir träningspasset för dag 1:

  1. Kroppsvikts-squats
  2. Inverterad rodd
  3. Armhävningar
  4. Utfall med hantlar

Börja med att sätta en timer på 15 minuter.
Gör 8 reps på varje övning och vila så lite som möjligt mellan varje övning.
Vila 1 minut när du är klar med alla fyra övningar.
Börja sedan om med övning ett och försök klara av så många rundor som möjligt på 15 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.