Våfflor och avslutning

Va ska man säga om den underbara avslutningen på Måndagsträffarna. Jättemycket folk och fint väder.

Kvällen började hårt i köket. Flera extrasatser med Jonnys smet skulle vispas då vi väntade mycket folk. Trångt och hett i köket, men skoj.

Fort fylldes alla bord och stolar så tur är att man va på Folkan där det finns massa extrastolar att bära ut. Många nya och gamla ansikten dök upp denna sista kväll. Kändes lite trist faktiskt för oss alla. Vi har ju ändå mötts där varje Måndagskväll hela sommaren. Och till nästa sommar känns länge just nu.

Ett nytt fordon va denna Trike med en Jaguar V 12 mellan benen. Helt underbart bygge som fick många att tappa hakan.

Ett eget reportage om denna ska vi nog få fram här på bloggen. Denna kväll handlade inte så mycket om våra fordon utan om Våfflor, Jonnys numera välkända Våfflor.

Danne gick ut hårdast för att psykiskt knäcka rekordhållaren Staffan. Att åtta av Jonnys våfflor fort fyllde Dannes matsäck märktes på takten.

Staffan Körde en annan taktik vilket syns på all disk. 2 st åt gången nedsköljdes med massa bubbelvatten. Efter mycket tuggande va han uppe i 12 st, men där va det stopp. Strax före och med 12 våfflor i magen hade Danne satt in stöten på Staffan, 3 till sa han med ett leende. Nu alltså 15 st Våfflor tillsammans med massa grädde och jordgubbsylt. Killarna hade rejält stenhårda magar just nu. Staffan som ALDRIG går att få tyst på hade nu inte sagt många ord den sista kvarten;)

Leif gav upp med all rätt efter 7st. Många åt runt 4-5 och kände sig rejält mätta.

Kvällen avslutades med prisutdelning i form av pokaler till 1,an Danne, 2,an Staffan och 3,an Leif. Självklart va vi tvugna att med WILLYS hjälp ordna fram ett extra pris till vinnaren i form av ett par kg våffelmix (EJ Jonnys recept) så Danne ska klara sig över vintern. Men personligen gissar jag att det lär dröja lång tid för dessa kamrater innan dom tar fram våffeljärnet hemma;)

Anade att det skulle bli Våfflor som sidovinst skrattade Danne.

Danne på väg hemåt med Ekströms i lasten;)

Tack alla besökare från oss alla i Big Family Cruisers för en underbart trevlig sommar tillsammans. Ser fram emot nästa sommar och ett nytt Våffelmästerskap. Till dess, Danne Umeås Våffelkung 2009.

//Big Papa

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.