Maxulin, bluff eller tillskott?

Blev mycket surr bland mina vänner vid kaffet imorse om testosterontillskott. Jag är en nolla inom det området varför jag tipsades och gjorde en koll på tillskottet Maxulin för män.

Så kallade ”testosterontillskott” har visst blivit mycket populära för många män i hela världen. Det finns en hel del bra alternativ, men samtidigt har det också funnits några mediokra och rent av osäkra alternativ. Därför är det nödvändigt att undersöka och lyfta fram de kosttillskott som faktiskt har nöjda kunder och som endast innehåller naturligt innehåll. Det man främst bör undersöka är just om innehållet är naturligt och självklart lagligt. Därefter kan man se om det finns studier gjorda för tillskottet samt vad andra tycker.

”Få tillbaka energin med Maxulin” lyder deras slogan och det som bland annat utlovas (och som även kan säkras av somliga kunder) är ”mer lust, förbättrad muskelstyrka och ny kraft och energi.” Vad gäller de studier som utförts så rekommenderar 9 av 10 produkten som även innehåller Testofen®!

Vem vill inte ha mera lust gumman 🙂

Mer om Maxulin omdöme och test fanns såklart att läsa på nätet

Så mycket forskning och undersökning som möjligt är alltid bra att utföra innan du köper något inom hälsokost. Det skulle vara mycket bättre att du gör rätt undersökning eftersom det bara kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse om tillskottets innehåll och effekt. Du kan med fördel läsa mer om Maxulin omdöme och test. Där finner du all information och studier du behöver – samt ta del av rabatten på 50%!

Sen kan det vara viktigt ibland att prata med en hälsoexpert. Du kan alltid anlita en dietist eller hälsocoach för att lära dig mer om tillskott och näring i samband med träning, men detta kan ofta ta tid och kosta pengar. För min del har jag turen att ha ett levande Fass hemma med ett enormt intresse och kunnande inom just kropp och hälsa. Sen om du lider av ett medicinskt tillstånd eller sjukdom bör du alltid först undersöka med din läkare, det finns en rad olika behandlingar för bland annat testosteronbrist vilket även kan medföra olika biverkningar. Ett naturligt kosttillskott kan vara ett alternativ till de mer djupgående behandlingarna och utan dess biverkningar.

Test om ditt Testosteron kan du be om hos din läkare

//Big Papa

7 kommentarer

 1. Stefan

  Jag har faktiskt använt det preparatet. Använde det i 4 månader. Jag levde som vanligt dvs tränade 2 till 3 ggr i veckan åt som jag brukar dvs skräpmat mellan varven. Jag är 53 år gammal är 181 lång vägde då 91 kilo, kagge.
  Första veckorna hade jag lite konstig smak i munnen men märkte inget. Men efter 2 månader så hade jag gått ner till 87 kilo och sov bättre. Jag blev även lite piggare vid sänggående med min fru 😀 nog funkade preparatet. Bättre sömn och kände att träningen kändes lättare.
  Varför sluta jag? Nja jag skulle kolla om det funkade utan. Jag väger nu 93 och har funderat på beställa. Sover sämre nu.
  Jag har testat vitapro det funkar inte på mig.
  Ska försöka få tag i bockhornsklöver för det är ju det som preparatet innehåller.

  Har du testat preparatet? Det går ju beställa och sedan tacka nej då räcker det i 2 månader och som sagt efter en månad kände jag skillnad.

 2. Pingback: keto zucchini fries

 3. Pingback: Maxulin - www.maxulin.se - Logga In

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.