Nu va det gjort och lfunderar på nästa år;)

Efter 24 timmar och nästan 40,000 kr har vi nu gått hem och lagt oss och hunnit återblicka lite iaf.

Går det på detta sätt att känna sig som hemlös uteliggare. Mitt svar är NEJ.

Att vara uteliggare och hemlös, språnget därimellan är väldigt stort. Men jag hoppas att vi gjort nytta och kunnat uppmärksamma politiker och medborgare att problemen finns och att alla kan hamna där och att alla kan göra något.

Det va för mig en minnesvärd helg. Har blivit erfarenheter rikare, som att inte ta allt för givet. Att se att Umeås befolkning känner solidaritet och att Umeå verkligen kan och vill göra något för våra utsatta i samhället.

Vi har också fått se att en smått galen liten idé från mitt köksbord med hjälp av några underbara umebor gav en hjälp på 40,000 bara på en rel, liten insats från vår sida.

Kan bara säga tack för en underbar 24 timmars period och tack för ett underbart minne till alla er som antog min utmaning och till er alla som gav massa till oss!

Detta får avsluta denna veckas första dag. Känner mig rätt nöjd faktiskt.

Trevlig kväll och tidigt God natt.

//Big Papa

En kommentar

  1. Ralf

    Problemet är att berörda politiker har full vetskap om läget för de utan bostad. Umeå har inte hemlösproblematik, kolla med socialtjänsten. Däremot tror ÖG det, och de baserar sin statistik på lösa grunder. Vidare så kan inte alla hamna i hemlösproblematik, det finns utrett i omgångar att predestinationen är hög, och i Umeå är det inget problem.

    Hoppas verkligen att ÖG gör ngt av pengarna så de inte bara går till Harrys plånbok. ÖG har ju som bekant inte gjort sig kända för givmildhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.