Skotern skär på långfredan

Ovanlig påsk, tidigare minns man att skotern brukade skära på långfredan när vi låg på ån å höll ner. I år har det varit snöfritt en månad håll jag på säga, ja nära på åtminstone. Inte för dom i fjälls förstås

I år blir påsken en långhelg som jag själv ägnar till diverse, ikväll ska jag tex till Umåker när grannarna bjudit med mig (deras häst ska springa) och det känns som en ovanlig och trevlig kväll, vi ska äta i restaurangen vilket förmodligen blir helt okej. Jag får väll spela vinnare alla lopp, hehe.

Vet inte vad som hänt men jag sov till kvart i 10 idag helt otroligt att det går sova så länge. Jag som hade tänkt mig till skogen där jag igår började på ett röjningsobjekt, får ta några timmar i eftermiddag istället.

Hur som helst så önskar jag alla EN GLAD PÅSK och akta skotern skär i fjälls!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>