Nytt År!

Tiden går fort. Inget nytt för någon och helt plötsligt är det nytt igen…Med löften som nästan aldrig infrias, eller andra hoppaspå som ska bli under året..Eller som det nya året har att ge..! Ja Herregud, det r likadant varje år. Lika fränt kanske också, man förväntar sig eller önskar, eller hoppas, eller bestämmer sig för det som ska bli så bra! Det är väl det bästa! NU, nu ska det ske, det där som jag vill och det jag vet ska förändras..Ja, så ska det vara. Så ska det bli. Det nya året som när det är slut har gått lika fort som de andra…eller fortare kanske.

Man blir ju äldre också. Som om det nu vore något nytt, för det är ju detsamma varje år; ett år läggs till det förra och en ny siffra gäller…Ha ha…Gud vilket kalas jag ska ha när jag fyller storjämt nästa gång!

Julen, som den här gången sabbades  av regnet och skapade ett stort svart besvikelsehål i traditionen, ja huvva. Det för många fler dessutom. En fin julafton dock, men sen kom tagelskjortan på…

Det nya året som nu eller aldrig gäller. Nu ska man få till det. De flesta känner igen.

Jag önskar er alla ett Gott Nytt Nådens År 2014 och må era drömmar gå i uppfyllelse….

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Carola Andersson

    i år gav jag nyårslöftet att jag inte skulle, träna, inte sova mer, inte stressa mindre, inte slösa mindre pengar, inte och inte och inte. Tänkte alltså lite tvärt om, för förr om åren när jag tänkt att jag ska, så har jag misslyckats, Lyckas jag nu när jag lovat tvärt om, så då jäklar har jag kommit på det =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Senaste inläggen
Senaste kommentarerna
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se