Magiska 24:an

Nu har julafton passerat, så även juldagen. Gårdagen var väldigt mysig, nöjda barn och trevligt sällskap – till och med tomten tittade förbi!

E tyckte det var jätteroligt med tomte. Stackars K blev jätterädd och fick gå iväg med farfar till ett annat rum. Lilla hjärtegubben!

Ungarna fick det dom hade önskat sig (ja, E fick inte ALLT hon önskade sig, men hennes önskelista var typ två mil lång. Någonstans får man sätta stopp.) K fick sin tiger, två stycken rättare sagt. Han fick även en stor orm, som han för övrigt sov tillsammans med och så fick han massor av andra saker.

E fick sina barbiedockor, en vanlig docka, en dator (leksak), kläder, hårgrejer och massor av mer grejer. Det blev som ett virrvarr av julklappar så i skrivandes stund så kan jag helt ärligt säga att jag inte kommer ihåg allt som dom fick på rak arm.

A fick inte lika många klappar som sina syskon, men han behöver inte så mycket. Blöjor (kan inte fås för många av!), kläder, vinteroverall+mössa, nalle och lite annat.

Juldagen har varit lugn, förutom ett av E:s mindre roliga utbrott hos mormor och morfar. Femårstrotsen (eller vad det nu är) är inte frän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.