Uppe me tuppen!

 04.30 vaknade jag av att minsteman satt i sin säng och skrattade, superpigg!

Inte lika pigg mamma dock..men vad gör man inte för sina barn?

Steg upp, fixade käk till honom, hoppades att han skulle somna,… nej då… vaken och glad som en lärka!

Han har just somnat och vad gör jag? Jo, jag fastnade här,… men snart ska jag också gå isäng, sova några timmar till i alla fall. Ska klippa mig idag också, lär väl inte bli så himla stor skillnad men kanske lite mindre slitet hår! Började tänka efter igår och det var hela nio månader sedan jag klippte mig sist, det ni!

Egentligen är jag sugen på rastaflätor igen men vafan, jag har inte tid att sitta i en stol och bli flätad typ åtta timmar, sen ska det göras om tre månader senare… nej, det får bli sen – kanske i nästa liv?

Kaninungarn är två veckor, alla nio lever än (eller, dom var ju tio vid födseln men en överlevde inte första dygnet) Hon är duktig mamma våran Lisa! 

Dom har öppnat ögonen allihopa och har börjat gå små upptäcksfärder. Såg idag att en av ungarna smakade lite gräs, har jag räknat fel på åldern?? Fast nej, jag är dösäker på födelsedatumet. Dom är ju såpass många så dom kanske helt enkelt är tvugna att smaka mat lite tidigare? Jaja, skitsamma. Söta som socker är dom i alla fall!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.