Vilken flopp!

 Meandi visning hos mig igår. Hade 15 "säkra" som skulle komma. En efter en hoppade av fredag-lördag. Jaja, några hade inte avbokat i alla fall så jag plockade fram och dukade upp, hade bakat för ett helt komani, laddat kaffe och saft.. och så kom hela en person. Vilken flopp-visning! Jaja, skitsamma. Fick sitta och surra med en annan vuxen en stund och fika lite gott. Alltid något 🙂 Ett välkommet avbrott i vardagen.

Nu, lite bilder:

Snyggaste hundarna i Lycksele! NorrlandsGulds El Preben, störtskön morbror till min NorrlandsGulds Himla! Lekdejtade en dag för ett tag sedan 🙂

 

Supergoa muffins med äpple och kanel..

Lille A i nysydda prickar och smurfar!

K i sin beställda lejonmössa!

Bröderna bus åker vagn!

 

Måste ta mera nya kort… speciellt på min stora tjej, ursch vad tiden rusar iväg!

I natt har mina tankar varit hos en älskad men tyvärr förlorad vän, som inte längre finns. Dom dom känner mig vet nog vem jag menar. Tragiska öde, jag saknar henne så fruktansvärt mycket. Kaffedrickning och chatt över fejjan, skvaller över telefonen och kvalificerat skitsnack via sms. Det var grejjer det! Man inser inte vad man har förrän man saknar det. Så är det bara. Fruktansvärt. Tänker på barnen, då stannar nästan hela världen. Stackars barn. Stackars, älskade I. Att behöva må så… fy f*n. Hela hjärtat stannar. Obeskrivligt tragiskt alltihopa. Och så kommer ilskan, och en massa andra känslor.

Nej, nu måste jag försöka sova också mitt i alltihopa. Men det går inte. Får slå på Vampire Diaries och se om jag kanske somnar till det. Har en fruktansvärd hosta som inte vill ge med sig så ligga kan jag inte heller, får halvsitta i soffan och slumra om det går. 

I morgon är det nya tag som gäller. Då ska jag börja göra vinter för mina kaniner! Börjar vara halvkallt på nätterna nu så det börjar bli dags. Har ett gäng hanar som söker nya hem om någon är intresserad! Tur är ändå att kronprinsen Harry, finast i hela kullen, fick flytta och få ett alldeles eget hem! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.