Snurriga sniglar!

 Min stora tjej vill ha långärmade tröjor! Jag tyckte att vaddå, det har hon ju. Hela hennes garderob svämmar ju över. MEN, vi gick igenom hennes garderob jag och hon, och mycket riktigt – väldigt få långärmade tröjor. Dom långärmade som fanns där dög visst inte till damen, dom var visst tråkiga. Så ut åker snart en påse full med tröjor då.. hm… 

Resultatet blev en tröja med snurriga sniglar, och knappar skulle hon ha, och en volang! Hon vet vad hon vill min lilla tjej. Tröjan blev väl… mja, jag vet inte. Lite kort i armarna, och såhär i efterhand så skulle det vart bättre om jag hade idas byta från vit tråd till något mörkare. Men, latheten latheten.. och ingen lila tråd så det fick bli så. E är sjukt nöjd i alla fall, och det är ju huvudsaken. Det är så roligt att sy när dom vill ha det jag gör. Så länge dom vill att jag syr ska jag göra det.

Ikväll har mannen jobbat. Jag och barnen tände en massa ljus och släckte ner i tvrummet och spelade musik och dansade runt och sjöng här i huset. K byggde tåg och E lekte med dockor, A övade på att gå. 

Sedan ville dom "beställa" kläder, så jag har klippt ut en aptröja och en stjärntröja till K, en klänning och en till långärmad tröja till E. Dom övervakade noga… sedan kvällsfikade vi. Husmans med falukorv och rökt fläsk ville dom ha, med blåbärssoppa till. Som avslutning läste vi saga i "ljusrummet". Det ska vi göra om, blev en riktig succe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.