Tok mitt i natten…

 Såhär ser det ut bredvid mig på soffan just nu. Sitter och toksyr ihop stoppningshålen på ugglorna och ska förpacka dom lite fint, försöka i alla fall. Vad tycks?

I lådan ligger den lilla, lilla högen med förkläden och mössorna som jag kommer ha med mig. Trodde jag skulle ha med mig betydligt mer, har hur många förkläden som helst utklippta men den där jäkla stukade foten vill inte med att sy. Det gör ont, ont, ont. Men vad göra? Det är bara att se glad ut och köra på! För till Mita ska jag, så det så. Hoppas bara jag får sälja lite grand i alla fall.

Det blidde bara 7 ugglor med till marknaden, trodde jag hade kvar fler men dom som fanns kvar får följa med, har faktiskt stoppat allihopa så nu ska jag försöka slutföra dom alla också. För klara ska dom bli.

Har vart i Lövkulla ikväll (inte Blåkulla gott folk, dit bär det iväg till påsk!) och surrat bort egentligen allt för mycket tid. Men det är förbannat ensamt här hemma. Tomt, och framför allt: TYST. Jag bara sitter på helspänn och väntar på att höra någon av ungarna, sen kommer jag på att dom inte är hemma. Mina små gryn. 

God natt! 

Vilhelminabor: Visst ses vi på söndag? Kom förbi och säg hej, om du har möjlighet. Funderar alltid vilka som faktiskt läser min blogg. Ser ju att det är en hel del besök här men välsigt tomt med kommentarer.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.