Glädjen i ett pepparkakshus!

 Igår svor jag ihop ett pepparkakshus, eller alltså jag skar ut och gräddade delarna.

Idag skulle det sättas ihop och det gick ju bra. Ända till sista väggen, jävlar vad jag brände mig! Har gått runt med blött omslag på vänsterfingrarna resten av dagen. Härligt… eller? Ett hus blev det i alla fall. Eller snarare en kyrka, eller något. Det skulle bli ett slott men vafan, det blev bra i alla fall. Ungarna hjälpte till att pynta taken. Det belv också bra. Tur det inte syns på bilden att massor av godisar redan har blivit uppätna. 

Frågade ungarna om vem som hade ätit upp godisarna som fattas. E skyller på K och K skyller på E. Förmodligen har dom hjälpts åt, det är min kvalificerade gissning.

 

Förresten, du har väl inte missat Meandi:s rea? Skynda fynda! Kläderna tar slut i rasande fart så det gäller att passa på!

Kolla in www.meandi.se och maila sedan iväg din beställning till mig på [email protected]

 

Sen har E önskat sig en sån här i julklapp:

Jag vet inte om jag gillar den. Tycker det är skitfult med onepice. Hör massor som bara älskar dom men nja… okej kanske som mysoverall men vaddå, när man ska på toan… det måste ju bara bli sktikallt? Eller?

Jaja, hursom så tänkte jag beställa den åt henne men det var nåt knas med ordersystemet. Antagligen på grund av det där snökaoset som tydligen tagit över. Skitsamma, ska höra med mannen vad han tycker i morgon. För som sagt, jag är inte såld. För och nackdelar med onepice? Sälj in den idén till mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.