Lyx på en helt vanlig dagN

 Idag blev ungarna glada. Kommer ni ihåg att jag köpt 8 kg duplo? Idag kom det äntligen!

Rätt kassa bilder som synes, men på glada barn. Det var många, många fordon och figurer i paketet! Toy story, cars, byggare bob, helikoptrar, polisbil, brandbil, motorcyklar och mycket mer. Lyckad lekdag med andra ord! Och det bästa: dom SAMSADES och TURADES OM, nästan utan bråk. Ibland blir man bara alldeles varm i hjärtat och tänker att något har jag faktiskt gjort rätt.

 

Fick även hem lite Meandi kläder. Hade ju beställt två toppar till mig, men jag måste ha vart typ dötrött när jag beställde för jag har beställt två likadana toppar så nu får jag helt enkelt byta… BLÄ för att behöva vänta.. men, sånt är livet.

Tog ett långt, långt bad idag. Med typ skålhett vatten, nästan. Sådär så det riktigt ryker när man kliver i. Med skum. Och tända ljus. Det ni, det är grejer i en mammas vardag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>