Vem fick alla rätt?

 Alltså, inte för att skryta nudå, men; jag fick alla rätt på provet! YEY!!! Jag som trodde att jag skulle få göra omprov. Jag är mycket glad för att jag slapp skriva om.

Annars, ja… det knallar och går. Edla och Knut fick bli klippta så jag har lekt frisör. Dom var faktiskt duktiga. Sprang inte omkring utan satt på stolen. Sen att deras huvuden inte var stilla – det är en helt annan historia! Lite hackigt och dant blev det, men kortare blev det också och det var ju det som var målet! Tänkte att Edla får besöka riktiga frisören innan sommaren. Men nu hade hon så himla lång lugg, och behövde egentligen bara toppas lite i övrigt så ja, det blir som det blir helt enkelt.

Knut han hade jag ju kunnat ta med apparaten – i teorin. I praktiken innebär det att ungen får panik och springer runt och jag springer efter. En himla massa besvär och inte tror jag resultatet skulle bli bättre än med saxen heller. Tyvärr. Kanske mannen får klippa honom nästa gång, han kanske har förtroendet att få klippa med maskinen. Eller morfar kanske 😉

Klippning av tånaglar blev det också efter ett långt bad och ofrivilligt hårtvättande. Ja, ni hör ju vilken hemsk mamma jag är som tvingar mina barn till såna där otrevliga vardagspetitesser som renlighet och nagelvård. 

Idag kommer svärmor och svärfar och hämtar dom två äldsta så att mannen och frugan får lite egentid. Visserligen har vi ju lillskiten kvar här hemma, men det är stor skillnad att ha en eller tre hemma. Har planerat in lite fondue i alla fall, när lilleman har slocknat för natten. Vi får väl se vad man orkar, gammal som man är. Eller känner sig. Hur det nu var. Skitsamma. 

Nu har jag äntligen skrivit klart uppgiften som jag hade som mål att ha klart innan helgen så nu ska jag gå och knyta mig. På återseende och ha en riktigt bra fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.