Fullspäckat schema!

 Jajjamen, mors dag kom och gick och den var både bra och dålig. Dagen har varit fullspäckad egentligen från morgon till kväll med både det ena och det andra.

Jag fick jättefina blommor av barnen (maskrosor såklart!) och så paketet som jag hade köpt själv, fast det var ju som från barnen då.. ett doftljus och en handgjord chokladkaka (mörk choklad med kakaobönor och flingsalt), hoppas den är god! Hade faktiskt glömt bort den men kom på den i skrivandets stund.

Sen då, blev det tårttillverkning, det blev en rosa prinsesstårta. Gissa vem som valde locket? (Min stora brud såklart!)

Sen, fika hos mamma och pappa. Tog med tårtan, vi skulle aldrig ha ätit upp hela själva liksom och tänkte att dom också skulle få smaka. Mamma fick en av trekantssjalarna som jag har stickat och så ett handgjort kort som jag faktiskt blev nöjd med. Hoppas bara trådarna på sjalen sitter nu, annars får jag väl fästa om dom. Blev lite panikfästning på förmiddagen för att få den klar i tid. Pjuh!

Middag, kyckling, ris och sås som mannen gjorde, vi käkade tidigt för att få äta tillsammans. Sen: Blåbärslekparken!

Mina klättrare..

Grävskopan var ju rolig!

Vem har sagt att ett bord bara är ett bord?

Hon har blivit mer korthårig min stora tjej. Får hon bestämma sjäv så vill hon ha rakat på sidorna. Får väl se om pappan ger med sig innan sommaren är slut..

Sen blev det skolgården, på väg dit träffade ungarna en kompis som följde med en liten stund, sen bar det av till kompisen och hujeda mig vad dom sjåar på och hittar på rackartyg! Dessa ungar… man måste ju bara digga deras fantasi!

I morgon blir det minst lika fullspäckat schema! Kolla ut en grindlösning ut mot vägen, storhandla, picknick i lekparken (om det inte regnar då men då får vi flytta picknicken hit hem) med sockerkaka och saft och så ska jag och storbarnen fara iväg efter middagen på dansens hus så att dom får roa sig lite. Pjuh! Blir trött bara av att tänka på det nästan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.