Rensat i röran

Idag har jag städat syrummet, sorterat upp alla tyger och tillbehör. Blev helt okej faktiskt. Ska fortsätta så småningom med lite fix men man tager vad man haver liksom, det funkar inte att köpa nytt och nytt hela tiden. Nån smart förvaring vill jag ha, helst en stadig hylla att hänga på väggen som jag kan ha trådbacken och alla andra sytillbehör, så att det är nära ovanför sybordet, så kan jag hålla till att klippa ut på bordet också, så slipper jag dra mönster, mönsterpapper och tyg in till köket fram och tillbaka. Låter inte så jobbigt men det blir lätt rörigt, skönt att ha allt på samma ställe.

Skulle även vilja ha en riktig lagerhylla där ute till tygerna, men det ryms nog inte. Det får bli nån gång om hundra år när ungarna är stora och utflugna.

Måste ju visa små bebisarna. Eller ja, man skymtar två av dom i alla fall bredvid mamman 🙂 Småsvinen. E är glad och ska behålla två, det blev fyra och det räcker. Inte konstigt hon blev tjock, mammasvinet.

Och vet ni vad? Om några veckor får vi förhoppningsvis våran första helt barnfria helg på två hela år! Vi är bjudna på hotell med spa…. I say no more!

Men, sen började ju magvärken lite lätt. Första gången som A sover borta… och så en hel helg. Stackarn, min mammasjuka kille. Men, någon gång ska vara den första och vi behöver det verkligen. Om han nu inte går och blir förkyld men då får han hänga med. Lite snor gör ju ingenting.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.