Kvällspromenader & Bm

Jag har börjat promenera på kvällarna med Himla. Rätt sena promenader faktiskt. Hon behöver ju motionen men det har varit så väldigt fullt upp om dagarna med att sysselsätta barn, måla lekstuga och gud vet allt. Ja, och så har det ju varit så fruktansvärt varmt så man orkar ju inte gå så långt och intensivt på dagen. Inte jag i alla fall. Och så är jag så lat att jag orkar inte bära med mig vatten heller, om det inte är absolut nödvändigt.

Så det har blivit kvällspromenader vid typ 22-23 tiden nån gång. Ibland långa, långa sköna promenader och ibland korta. Dom korta har jag tagit med lillebror och pappas hund, så hundarna har fått springa varandra trötta, blir som lite annan aktivitet för dom än att ”bara” gå. Och så tycker jag att det är bra att dom får träffa andra hundar, lära sig lite samspel av varandra.

Ikväll tog jag ändå en tidig promenad, vid 20 tiden redan. Skulle bara gå en liten sväng hade jag tänkt, typ 20 minuter för det såg inte jättelovande ut på himlen. Men, 20 minuter blev en timme så jag är rätt nöjd. Provade en ny stig i skogen, passade på att träna lite inkallning och hon är ju duktig min vovve. Men jag måste nog ta mig i kragen och införskaffa en ny kedja till henne, hon gick mycket bättre med helstryp än vad hon gör med inget stryp. Med stypet så gick hon fot utan problem, nu drar hon järnet helt plötsligt. Började tänka att det kan ju faktiskt vara halsbandet det beror på också, för det hon har nu känner hon nog inte av så mycket då det är såpass brett. Men men, nog med svammel om halsband. Fot ska hon ju kunna gå ändå, jag vet ju att hon kan.

 

Sista tiden har jag fuskat av och till med balsammetoden, har använt schampo några gånger i håret och inte kollat så noga på balsam och andra hårprodukter men nej, nu måste jag skärpa mig. Måste tillbaka till balsammetoden för nu är håret inte alls lyckligt, krusar, frissar och har sig. Lockarna är typ puts väck, eller… ja, dom syns ju men det är liksom ingen styrsel och så orkar dom inte lyfta upp sig ordentligt, och så finns det ingen glans eller nåt heller. Tråkigt helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.