Fisdimma

Idag har det inte hänt mycket kreativt. Eller, ja… jag har fäst lite trådar klart på några sockar jag stickade i våras. Men nu ser jag ju att ena socken är nån cm kortare än den andra på två par men men… det kan ju vara nån som vill använda dom ändå. Ett par ska jag ha kvar själv, dom var rätt sköna ändå, om än lite för stora.

Har vart på simhallen och tränat (faktiskt) en timme ungefär med lillebror. Fy fan vad vi är bra!

Portionerade upp kantareller ikväll också som jag köpt via facebook av en tjej här i stan som vart och plockat. Det är konstigt att man aldrig kan få för mycket kantareller. Champinjoner är också bra, sen finns det ju mindre rolig svamp också men sån vill jag inte ha (nu menar jag alltså inte den typen av svamp som man normalt ska äta).

En kär vän till mig blev inlagd på lasarettet ikväll, ska upp dit i morgon och se hur det är med henne. Sådär apropå från det ena till det andra.

Nu: Specialpedagogik, spåna igenom mer av boken och få lite bättre koll. Gubben jobbar ju inatt och som vanligt lär det inte gå att sova särskilt bra. Dessutom så sitter jag i en dimma av fislukt. Min hund är inte helt okej i magen, tror hon är på gång att löpa igen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.