Min dag!

Idag har jag tillbringat förmiddagen och en del av eftermiddagen hos mamma. Hade med mig virkningen, den där förbaskade hippon som jag har börjat på… hade ju gjort klart bakdelen igår. Ja, trodde jag ja… upptäckte att jag monterat rutorna fel men nu så går det faktiskt! Har kommit till typ mitten på kroppen så det går ju framåt.

Gjorde kycklinglår i ugnen och ris till middag, E blev jätteglad för det. Hon hade fullit och skrapat sig idag på fritids och visade upp sina plåster, det var ganska stora skrapsår men tur att fröken hade tagit hand om henne sedan. Hon blev ledsen sedan när jag skulle fara på skolan men vad gör man liksom, jag måste ju dit. Så är det bara. Hon ringde sen och sa god natt och hon ville nog inte riktigt lägga på. Stackarn. Men i morgon får hon ju vara med mig. Tänker försöka hämta dom lite tidigare också, och så är vi bortbjudna på middag. Inte dumt.

HImla håller då på att ruttna upp. Hon ligger och gasar i soffan så det luktar som att nån hällt surströmmingsspad i soffan. Fast jag tror att hon håller på att börja löpa igen. Vi får väl se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.