Ännu ett ”tänk på”

Hittade en länk på facebook som gick till en blogg, där hittade jag denna information. Hon har även skrivit om att krocka med häst, finns att läsa här: http://lipan.wordpress.com/2013/08/29/att-krocka-med-en-hast/ jag tycker att hon samanfattar det hela bra så gå in och läs, reflektera runt texten och ha med dig det i bakhuvudet nästa gång du passerar exempelvis ridskolan eller travbanan där det kan finnas en del ungdomar och nu i höst/vinter när hästarna är på plats så att säga så lär dom ju även rida ut en del.

Men, annars då, om gårdagen: Vägen är ju alldeles underbar mellan Lycksele och Umeå, eller? Nej, det tog en sjujävla tid att köra, vägomläggningsområden och skit som tog tid att ta sig förbi och på en sträcka tycker jag faktiskt att dom borde sätta upp en stoppljus för man ser inte om det kommer bilar från andra hållet och bara en del av vägen öppen… smart! Ritkigt smart.

Men fram kom jag, hela tio minuter innan jag skulle vara på plats. Fick komma in ganska omgående, ta bilderna. Sedan gick det snabbt att få komma in och ta fler kompletterande bilder. Lite halvnervöst. Sen kom dom och ville göra ett ultraljud, då rusar ju tankarna iväg. Och såklart var ju studenterna på plats och ville vara med och titta och klämma. Kände mig ungefär som en ko, men vafan, det bjuder jag på! Hur som helst så hittade dom inga förändringar så nu behöver jag inte dit något mer om jag nu inte skulle upptäcka något i framtiden. Säger det igen: Undersök brösten inte ibland utan en gång i månaden. Det är viktigt.

Lite shopping blev det också. Gick först till café Victoria och tog en baguette med räkor till frukost/lunch, sedan såklart in på BOOM. Hittade en chockrosa durkslag och chockrosa salladsbestick på halva priset så dom fick följa med mig hem. Ohlssons har ju alltid mycket fint men det blev faktiskt inte mycket, hör och häpna. Blev en bit mudd, en liten ynklig bit jersey och lite fleece och flanell till mig.

Rusta, tycker dom hade som samma som alltid. Men jag hittade garn… men köpte bara två nystan. En sväng in på Coop och hittade ett garn som jag har sökt länge efter. Har ett sånt nystan hemma som jag fick av finaste Mita för ett tag sedan och jag hade ju som tänkt sticka Maritasockor av det men behövde ju ett till nystan då, men har inte hittat tidigare. Men nu så! Maritasockor påbörjade, fast jag fuskar och börjar från tån 🙂

Blev en sväng förbi kusinen och hennes lillgrabb, charmigare än bara den! Vilken liten gladskit! På vägen hem hann jag faktiskt in på lillbutiken i Granö också och gissa vad jag hittade där? Jo, garn… mattgarn av allt! 70 kr/kg så det blev lite mer än två kilo som fick följa med hem. Blir att virka en matta som jag ska ha bredvid sängen. Det är som halvkallt på vintern när man stiger upp här i huset så det tror jag på.

Idag är K hemma från dagis, han var som trött i morse så det är väl saksamma. Får se hur det blir i morgon, är han lika trött då så får han också bli hemma. Det är hårt att gå tillbaka till vardagen när man är liten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.