Långpromenad i nya skor

Köpte nya skor igår, riktigt sköna men var dyrare än vad jag hade tänkt mig men men, nu har jag dom i alla fall. Har varit ute på en riktig långpromenad med Himla, tog värsta kringelkrokarna för att undvika att stöta ihop med dottern och hennes klass som tillbringar dagen i skogen.

Klippte ut en t-shirt till dottern igår. Det skulle bli en klänning men tyget räckte inte så långt. Just den här biten har legat länge, länge och väntat på att bli tillklippt så hon har ju hunnit växa en hel del lillstumpan min.

Men, jag är nöjd. Nu efter lite frukost/lunch smörgås så ska jag sätta mig och bekanta mig med mina maskiner igen, tänkte försöka sno ihop den där t-shirten till henne och en tshirt till mannen som också blev utklippt igår.

Idag tror jag att det blir palt till middag, passar bra då vädret inte blev sådär sommaraktigt… tycker jag i alla fall. Då kan jag lika gärna stå i köket ett par timmar.

Och så ska det städas här ikväll. Ungarna har dragit fram alla täcken i vardagsrummet, vi hade morgonmys i soffan i morse. Riktigt mysigt tycker jag! Mindre mysigt med alla grejer som ligger överallt sedan men det får bli senare. Det gäller att passa på att umgås med symaskinerna medans jag inte har alla barnen hemma, för då går det inte sitta ifred.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.