En dag vid kusten

Idag blev det en tur till Umeå. Eftersom jag inte gillar att köra i centrala Umeå tog jag med mig lillebror. Inte bara för att han skulle köra centralt såklart, vi brukar ha det väldigt trevligt då vi far iväg han och jag.

Mamma med sällskap hängde också med, men jag tror nog att mamma hade önskat att hennes dotter (jag) skulle ha ärvt mer av hennes ”gå på stan och klämma och känna” gener. Jag är en sån där som vet vad jag ska ha och det är det jag söker, jag går inte runt så mycket och tittar på annat. Idag var det nya glasögon och byxor till K som växer så det knakar som var uppdraget.

Glasögonen var fort avklarade, hittade ett par bågar rätt snabbt så om ca 2 veckor ska jag dit igen så får dom prova in dom och jag får äntligen ha ett par hela glasögon.. för jag råkade ju såklart ha sönder mina som jag har nu, som för tillfället är ihoptejpade..det ger ju inte världens mest seriösa intryck kan jag tycka. Och så är det fruktansvärt fult till råga på allt.

Sedan blev det H&M, där hittade jag ett par jättesnygga jeans med Angry birds, det fanns ETT par kvar i rätt storlek på rean, och så hittade jag muddjeans också så dom köpte jag till K. Han älskar ju Angry birds, spindelmannen, hulken och batman (och alla dom där gubbarna och turtles) och det fanns mycket Angry birds på rea så han fick även en mössa, fingervantar och en halsduk med Angry birds. Hittade även ett par typ vårsol för 30 spänn till honom. Det var bara K som fick grejer idag, men det var å andra sidan han som behövde också. Det är ju så, den som behöver får…det är en del av livet. Jag trodde att det skulle bli sura miner då jag kom hem för att inte alla fick kläder men jag hade fel. Jag hade ju köpt dom varsin stjärt lapp på Biltema så A och E var  överlyckliga över dom som tur var. Så i morgon inviger vi dom!

K har provat sina kläder och kunde ha allt, han ska ha sina Angry birds jeans i morgon och en Angry birds tröja i morgon har han bestämt.

Jag är väldigt nöjd med dagen och gör gärna om det i framtiden  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.