Jan-Eriks blogg

I moderaternas sverige

Högerns ideologi slår igenom med rasande fart. Var det så här som ni som röstade på den s.k alliansen ville ha det? Riskkapitalbolagen fortsätter att köpa in handikappomsorgen, äldrevården, sjukhus, vårdcentraler, skolorm.m i ett enda syfte. Att sko sig på skattebetalarnas pengar.

Så här skrev tidigare Fredrik Reinfeldt: ”Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt skall inga standard­krav skattefinansieras.”Det skrev mufaren Fredrik Reinfeldt 1993 i boken ”Det sovande folket”. Snart 20 år senare börjar han få som han ville och mer därtill. Folk svälter och soppköerna växer.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article15126657.ab

3 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Ja, inte bara ”väl”. Dom är redan ett faktum och värre blir det. Detta förstod nog inte svenska folket när dom röstade. När vårdcentraler, sjukhus,handikappboenden, skolor endast tar emot dom som är privat försäkrade så fordras det att man har en tjock plånbok. När hyresrätter säljs ut till bostadsrättslägenheter och ägarlägenheter så är bostadsbristen ett minne blott. Alla som har pengar får ju sina lägenheter. Dom andra lämnas åt sitt öde. Dom s.k nya moderaterna är betydligt mer högerextrema än vad högern tidigare var. Lakejerna FP, C och KD är inte ett dugg bättre.

  2. Karl

    Vem är egentligen förvånad det är den sämsta regeringen någonsin men var är alternativen? Socialdemokraterna hade inte varit någon förbättring ända sen Juholt försvann (och han var inte mycket att hänga i granen) så finns det ingen opposition det är som under Mona Sahlins tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.