Jan-Eriks blogg

Är choklad verkligen choklad?

Från interflora följde det med en ask ”choklad” som innehöll  följande:

 

Socker, kakaomassa, kakaosmör, glukossirap, vegetabiliskt fett, vegetabilisk olja, invertssockersirap, dextrose, fruktose, smörfett, sötmjölkspulver, lättmjölkspulver, kakaolättmjölkspulver, vasslepulver (mjölk, mjölkfett (vattenfri), rapsolja, palmolja, solrosolja, kokosnötolja, palmkärnolja, emulgatorer, sojalecitin mono- och diglyserider av fettsyror, hasselnötter, vatten, salt, alkohol,aromer, naturlig vaniljarom, kaffe, kryddor, antioxidant (askorbinsyra), färgämnen, beta karoten, Kakaoinnehåll minst 20%.

Tillverkat av PR Chokolate i Danmark.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.