Festen är över!

Ja, nu är tredagarsfesten över! Vi började ju på fredag med inkvartering på Pengsjögården och allt eftersom anlände min familj, barn, barnbarn, syskon och syskonbarn och på söndag ytterligare folk: grannar, vänner och sist men inte minst en hel deligation av hungriga C-partister! Tur att jag hade satsat på närodlat och närproducerat! Man blir ju liksom lite synad i kanten en sån här dag! En del av C-partiets gåva bestod av ett presentkort på IKSU. Jag hade faktiskt legat och funderat på natten innan: Man skulle kosta på sig en massage och fotvård efter en sån här vecka! Så det var verkligen passande!

Ytterligare en present av C-partiet var ett hopplock av tunnbröd, suströmming, lök, Loka, smör, gräddfil, gräslök och färskpotatis! Detta kunde avnjutas till middag på måndag med en surtrömmingsälskande dotter med familj som skulle återvända hem till Ske-å.

Måndag bestod av utstädning av lägergården och att flytta hem alla grejer. Idag har jag paketerat om överbliven mat och lagt i frysen. Återlämnat grejer som jag lånat på olika ställen. Tvättat och gått igenom gratulationer och hälsningar! Vad jag vet nu så har det kommit in över 12.000 kronor som jag låter förmedla till Missionskyrkans verksamhet! Jag hoppas att både givare och mottagare ska bli välsignade!

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.