Tack! – Mamma!

Så här dagarna efter det stora kalaset så är jag ganska nostalgisk. Jag har träffat vänner och släktingar som är betydligt äldre än mig. Min äldste kusin Pelle och hans fru Monica besökte konserten  på lördagkväll. Han är 83 år och bor fortfarande kvar i samma hus som jag bodde mina första 3,5 år i Tavelsjö! De yngsta gästerna var mitt barnbarn Isabell som är 10,5 mån och mitt syskonbarnbarn Ella 11 mån. Ella och hennes mamma har tillfört Sorsele en folkökning! Och mer är på gång! Bland vännerna var det många som funnits med ända sen tonåren.

Den sammanlagda känslan var efter söndagen: Jag skulle vilja berätta detta för MAMMA! Se, mamma vilken fin familj jag har runt omkring mig! När jag kom hem tog jag fram det brev som hon skrev från BB hem till min pappa när jag föddes! Det finns bland andra brev sparade i ett skrin. Innehållet i brevet är mycket personligt och ska inte återges här, men det fick en speciell betydelse en sån här dag, 60 år senare!

Ett alldeles särskilt TACK till min lilla-syster INGER. Hon har en kapacitet som tre personer och räcker till för alla runt omkring sig!! I helgen var det jag som fick hennes omsorg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.