Get a grip!

Trots att jag gick isäng flera timmar senare än kvällen innan vaknade jag ändå före första larmet (07:47, larmet går 08:10). Idag vaknade jag av att armbågen hade råkat hamna utanför täcket och var helt iskall. Upp och svepa om sig den röda fina morgonrocken och göra morgonrutinen (koka kaffe, koka ägg, koka gröt, skiva banan, hälla i mjölk och kanel, bre macka, äta framför fönstret, svälja antioxidanttabletter, starta datorn, kolla mail, dricka kaffe). Idag har jag inget planerat, ingen som ringt om arbete och så vidare. Men det är strålande väder ute. Idag borde jag snöra på mig mina militärkängor och ta en promenad. Fast jag avskyr att promenera "planlöst" dvs utan mål. Jag kan som inte promenera hem till någon då alla arbetar eller går skola. Att promenera till affären när jag inte behöver handla något känns löjligt och jag kan inte gå ner på biblioteket. Eller kan kan jag väl men det tar knappt fem minuter att gå dit så det skulle bli en aningen kort promenad.

Ja, jag får fundera ut en lösning på detta medans jag dricker kaffe. Adjö.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Minna Toivanen

    Svar till Pernilla (2010-10-15 09:55)
    Ja lets do it! Du kan laga god mat åt mig och jag kan städa och inreda och sen kan vi dricka vin och tända ljus medans du läser högt ur en bok för mig!

  2. Helena Nilsson Springare

    *skrattar* Be någon annan i Robban gå ut och lägga en snitslad bana eller en tipspromenad.. tänk vad spännande? 😀
    Du hörde aldrig av dig ang lampan btw? Nu lär det dröja innan jag har någon bekanting som passerar dina krokar igen… Men du kanske har vägarna förbi metropolen Ume endera dagen?

  3. Minna Toivanen

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-10-16 10:01)
    Jag gjorde en tipsrunda en gång på skolan, alla frågor handlade om kroppen och hälsa. Det borde finnas nåt sånt som småfeta singeltjejer utan hund kan fördriva tiden med.

    Ja lampan är väl kvar en tid framöver, jag får se efter i min ”agenda”, haha nä men jag ska snart in och visa upp mig på olika äldreboenden så vi kan väl ta det då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.