Paint Panic – Mizuki

Min senaste paintbild är en remake på en gammal bild som jag gjort. Det är roligt att jämföra och se om man blivit bättre under årens gång (och det tycker jag verkligen att jag är, jag använder inte länge sånna där grälla neonfärger, usch).

Nu (2010)


MS Paint, datamus, copyright mig eller nåt

Då (fyra år sen)


Det här var min andra "riktiga" bild som inte bara var cirklar och streckgubbar,
så jag var jättestolt när jag var klar. Nu i efterhand avskyr jag kläderna. Bilden är gjord i MS Paint utan datamus.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Krister Klermalm

  Klar tydlig bättre har du blivit i användandet med MS Paint.
  För mig är det en skräck att jobba med det programmet.
  Tycker on placeringen av ”Paint av *bild*” på tröjan.
  Hur lång tid tog det att skapa dessa bilder? All redigering och formering i paint tar en tid att göra en bra bild.

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Krister Klermalm (2010-12-22 14:05)
  Programmet är ju rätt så begränsat men jag tycker det är en utmaning att använda mig av det. Men en klar nackdel är att det inte finns nåt ”lager”-system utan har du ritat nåt så går det inte att backa och ändra utan man får sudda och rita om. Såvida du inte sparar efter varje litet sträck, vilket jag inte gör, fast jag sparar flera gånger (men bilderna är så stora!).
  Det tar ganska lång tid att rita, den första gjorde jag utan datamus så den tog extremt lång tid eftersom man måste dra om en massa linjer som blivit ”skakiga”, lite så är det med datamusen också. Grovt uppskattat 5 timar kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.