Hemligheter om mitt liv, del tre

 Saker som inte så många känner till om mig:

# När jag var liten klarade jag inte av att svälja tabletter utan var tvungen att ta all medicin flytande. Flytande alvedon, mums filibabba!

# Några av mina fobier/saker jag är extremt rädd för innefattar jultomtar, mögel, dörrklockor, stängda dörrar och förlossningar.

# Jag måste alltid lämna kvar lite vätska i glaset som jag dricker ur, jag kan inte dricka upp allting. Jag har läst nånstans att det är ett tecken på alkoholism så därför lät jag bli och nu är det en vana.

# Starten för min vegetariska livsstil började när jag var åtta år gammal.

# Dagen då jag insåg att människor är onda var när jag gick i lågstadiet. På den tiden ägde jag en vacker klarröd liten spark som jag fått present. Jag var mycket glad över den och lät ingen annan än mig själv sparka med den. Jag minns inte exakt men jag råkade lämna kvar den på skolan och när jag skulle hämta den med Iggy så hittade vi den sönderslagen ute på skridskoplanen. Jag sörjde hela vintern men hade lärt mig en nyttig läxa som varken kyrkans barntimme eller fröken kunde ha gjort.

# Jag har ett ärr på höger knoge som jag fick när jag cyklade in i hörnet på skolbyggnaden. Det var ingen olyckshändelse utan jag var helt enkelt ouppmärksam eftersom jag tittade på killen jag var kär i.

# Jag vet inte om det beror på mitt korta tungband men jag har aldrig lyckats lära mig hur man blåser bubblor med tuggummi och jag var alltid grymt avundsjuk på tjejerna i klassen som kunde.