Bye bye banner!

Gamla bannern/headern:

Nya bannern/headern:

Arbetstiden uppskattas till minst tio timmar. Alla komponenter på bilden är handritade av mig i MS Paint med undantag av 1/4 av gubbarna i Pacman-banan, resten är ritade efter referenser och tog en hel del tid att göra, men det är det värt. Jag ville göra en egen banner och inte klistra och klippa nån skit som folk brukar göra i Photoshop. Visst, i slutet såg jag pixlar överallt och hallucinerade till och med att jag kissade pixlar på toaletten. Men jag är ganska nöjd med resultatet och tycker att färgerna är helt okej. Min personliga favorit är Tetris-hjärtat, dock ser den lite mosig ut eftersom jag var tvungen att förminska den för att headern inte skulle bli alltför stor. Här nedan är den i normal storlek. Kom gärna med synpunkter på min nya banner! Den övriga layouten på sidan kommer att ändras under de kommande dagarna!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 kommentarer

 1. Herkules

  Måste säga att din bild är hur grym som helst med alla dessa spelparaleller, super mario, zelda och mega man. Schysst att du gjort allt i paint, hur gör du allt?

 2. Spankywhip Dellamorte

  En sak är säker.. Du ÄGER i Paint! Älskar den nya bloggdesignen. Bra jobbat 🙂

  F.ö, kul o se att du har börjat blogga flitigt igen. Du har varit saknad här ska du veta.
  Sköt om dig och ha en riktigt God Jul!!! *kramar*

 3. Miss Minnalainen

  Svar till Spankywhip Dellamorte (2011-12-23 23:44)
  Haha flitigt och flitigt, jag har ju lov från skolan och då har man tid igen! 😀
  Vad roligt att du gillar min nya paintbild, sånt värmer!

  Hoppas du fick en trevlig och köttfri jul också! Pusu!

 4. Nea

  roligt med lite förändring ^-^ Känner själv att jag verkligen måste förnya min banner som fått vara med i över ett år nu >.

 5. Uffe N

  Existerar Paint fortfarande? Vad jag minns var det något jag lekte med i slutet på 80-talet, på gymnasiets datorer. Om jag får vill jag rekommendera en uppgradering till Gimp (www.gimp.org): ett kraftfullt och lagligt gratis alternativ till Photoshop.

 6. Miss Minnalainen

  Svar till Uffe N (2012-01-02 16:27)
  Paint existerar fortfarande i allra högsta grad, annars hade jag inte kunnat rita headern. Desvärre äger jag en för ny dator så jag har inte originalet kvar, men min mamma har gamla MS Paint och det funkar utmärkt. Ironiskt att många rekomenderar andra ritprogram till mig, jag vet inte om det är för att man tycker att jag är duktig eller att jag är dålig ^^;

 7. Uffe N

  Att jag rekommenderar Gimp beror helt enkelt på att jag gissar att Paint är ett ganska begränsat program. Du kan därmed inte göra lika mycket som med Gimp (eller i alla fall inte lika enkelt). Å andra sidan så är ju baksidan av samma sak att Gimp är svårare att lära sig…

  Nu har jag inte sett mycket av din konst, några få bilder här på bloggen, så det kan vara så att Paint är mer än nog för dig. Men om du ägnar dig åt mer bildskapande än du visat upp här misstänker jag att du snart kommer att vilja ha ett kraftigt verktyg, och då kan Gimp passa.

 8. Overkligheten

  Trillade hit av en slump. Trevlig bloggdesign, den enda feedback jag kan ge är att man inte använder genitivapostrof i ”Minnalainens” på svenska. Inte ”Minnalainen’s” alltså. Hade du skrivit hela meningen på engelska hade den fått vara där, men nu ser det bara hafsigt och oprofessionellt ut.

 9. Miss Minnalainen

  Svar till Overkligheten (2012-01-06 00:18)
  Hej, jo jag fick lära mig det när jag läste engelska på högstadiet och jag finner det otroligt roligt att du är den första som uppmärksammat detta! Gratulerar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.