[ Sätt in otrolig humoristisk text ]

[ här skulle det vara ett otroligt intressant och humoristiskt blogginlägg om helgens skallgång efter försvunnen finska, men då klockan börjar närma sig godnatt-och-dags-att-dra-ner-rullgardinen så är bloggskribenten tvungen att ställa in inlägget. Hon ska sova sina drygt åtta timmar sömn och förhoppningsvist hinna göra matte B prov imorgon. Hon ska även in till Göteborg och besöka synagogan med religionsklassen och vill gärna ha pigga synapsar och ögon som inte är rödsprängda plus grådaskig hy. Otroligt intressant och humoristiskt blogginlägg kommer troligtvist inte imorgon då hon ska ringa sin mamma och bada bastu. Äh vafan, när hon tänker efter har hon knappt nån tid alls med att blogga. Måhända att det finns en stund över på onsdag eftermiddag men då måste det bli mellan klockan tretton och fjorton eftersom hon ska utrota de sista bananflugorna på rummet och tvätta sängkläder. Håll tummar eller läs "Marskalkens minnen" som hon rekomenderar starkt. ]

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Uffe N

    I väntan på din humoristiska text kan du njuta av den här:

    En kemist, en fysiker och en matematiker är på samma konferens. På kvällen sitter de i hotellbaren och småpratar. Matematikern går och lägger sig först, någon minut senare går kemisten och lägger sig, tätt följd av fysikern. Slumpen har placerat deras hotellrum i samma korridor, och när fysikern kommer till korridoren står kemisten där och begrundar en tom papperskorg. Några meter längre bort i korridoren brinner det, men kemisten gör inget med vattenkranen han har precis bredvid sig. Fysikern frågar kemisten vad han grubblar över, och han svarar att han funderar på vad, av de saker han har omkring sig, ger mest koldioxid när han blandar det med vatten. Han behöver nämligen koldioxiden för att släcka branden. Fysikern rycker åt sig den tomma papperskorgen, fyller den med vatten och häller vattnet på elden, som slocknar. Kemisten och fysikern lägger sig.

    Nästa morgon, vid frukostbordet, frågar de matematikern om han inte sett branden i korridoren föregående kväll. Jovisst, svarar matematikern. ”Men varför gjorde du inget åt den?” frågar de andra två förvånat. ”Det fanns en brand, en vattenkran och en tom papperskorg. Lösningen var ju uppenbar!” svarar matematikern.

    Nästa år råkar samma kemist, samma fysiker och samma matematiker sitta på samma hotellbar efter dagens konfererande. Återigen går matematikern och lägger sig först, innan kemisten följs av fysikern. Återigen brinner det i hotellkorridoren, men matematikern bara tömde den fulla papperskorgen. Nästa morgon frågar kemisten och fysikern varför han inte gjorde något, nu när han såg branden. ”Nu är ni orättvisa”, svarar matematikern. ”Jag tömde ju paperskorgen som var full. Därmed reducerade jag problemet till ett som vi redan löst!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.