Ska man fontänspy eller gratulera?

Den här bilden illustrerar väldigt bra hur jag känner mig när jag läser något som handlar om det svenska kungahuset. Och då det inte kan ha undgått någon den senaste dagen vad som skett då "nyheten" tar upp allt utrymme i media så fattar ni magnituden av hur kräkless jag är. Är det inte kvällstidningarna som rapporterar om vikt, antal hårstrån och fläkar upp bilder så är det en lavin av inlägg på Facebook, bloggar och Twitter där folk antingen gratulerar eller fontänspyr tillsammans. Jag citerar en kompis på Facebook "Detta kommer att förstöra kvällstidningarna i flera månader".


Uppdatering: 
för att förtydliga vad jag menar så kommer här en skärmdump från Expressen.

Sen är det knappast en nyhet att jag inte är så överdrivet förtjust i småbarn sen tidigare.

Etiketter: , , , , , , , ,

22 kommentarer

 1. Kalle

  Sluta se nyheterna, lyssna på radio och läsa dagstidningar då. Säg upp facebook. Jag ser massmedia som en stor gödselstack. Ibland dras jag trotts denna vetskap mot massmedia men inte blir jag förvånad när det mesta jag hittar är bara skit.

 2. Sushi

  Hyvää iltaa Minna!
  Jag röstar på det första alternativet..man spyr ju rent spontant flera gånger om dagen ..så Join vettja 😉
  Ha en bra helg! / Sushi

 3. Isak

  Att tidningar, kollaboratörer, demokratins dödgrävare
  snaskar sig för att ett barn är fött var ju att vänta.
  Men att så stor del av det svenska folket tycks leva i
  någon sorts sago-dröm värld var oväntat. Mina barnbarn
  6 och 7 år är på den nivån i dag, och det må vara dom
  förlåtet. Verkligheten kommer förr eller senare ikapp.

 4. Miss Minnalainen

  Svar till Stefan Westermark (2012-02-24 15:38)
  Jonas Gardell hade skrivit på sin FB till sina medkollegor att ”nu kan ni köra rattfulla, knarka och andra skandaler. För när Victorias barn har kommit så kommer tidningarna BARA att skriva om det”.

 5. Miss Minnalainen

  Svar till Kalle (2012-02-24 16:40)
  FB kan användas på andra sätt än att spela Farmville och skicka töntiga inbjudningar till sina vänner. Jag premunerar på nyheter via FB inom mina intresseområden och hade det inte varit för det hade jag knappt loggat in.
  Vissa tidningar och sen radio, det har du rätt i. Det är snart de få mediaformerna som inte blivit förstörda eller uppköpta av samma ägare.

 6. Miss Minnalainen

  Svar till Sushi (2012-02-24 17:36)
  Terve Sushi!
  Ja det alternativet återstår om media fortsätter på detta vis. Eller så får man bosätta sig i en grotta så man slipper eländet.

 7. Miss Minnalainen

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-02-25 11:29)
  Aftonblaskan och Expesten kanske borde erbjuda gratis lobotomi när man köper deras bilaga?

  Folk vänjer sig inte, man blir hjärntvättad!

 8. Helena Nilsson Springare

  *skrattar* Lika bra att INTE köpa skiten. Det enda de verkar ha att skriva om now days är melodifestivalen och prinsessbebisar *suck*

  Bägge känns lika jobbigt. Melodifestivalen ”går ju över” åtminstone. Men snart får vi se: ”Första dreglet” ”första tanden” och diverse andra viktiga saker som vi gääärna vill veta ALLT om!

 9. Miss Minnalainen

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-02-25 11:48)
  Visst fan, den skiten är ju ikväll. Jag blir nog inte förvånad om Systembolaget slår rekord under Melodifestivaltider, man måste ju suga i sig en Kicki-festis för att stå ut med Sean Banan!

 10. Helena Nilsson Springare

  Ja Kicki och Sean banan känns väl inte som en kombination man skulle må särskilt bra av.. men en Kickifestis vore ju kanske något.. hmm.. kanske man skulle våga sig på bolaget och köpa sig en liten flarra i alla fall.. kanske en skumpa? För att fira den nya sessan kanske? Haha… Joo.. *nickar* så fåre fasn bli!

 11. Miss Minnalainen

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-02-25 12:04)
  Haha! Wild strawberry är schysst skumpa, eller mousserat rosé egentligen. Tolv procentigt och inte så värst dyrt, smakar helt okej.

 12. Miss Minnalainen

  Svar till Andreas Jansson (2012-02-25 17:16)
  Haha, jag gillar att du i den ena kommentaren skriver att du inte har stark mage och i den andra att du gillar starkt kaffe! Hur ska herrn ha det? 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.