34:an på ukulele

Vid tolvslaget på nyårsafton stod jag i mina pyjamasbyxor ute och såg Iggy stressa omkring med Snowball i den ena handen och raketerna i den andra och när han till sist fjuttat iväg raketerna och grannarna "oh" och "ah:at" passade jag på att höra mig för om nån hade något nyårslöfte. Det hade dom, men inget utöver det vanliga förutom att gå ner i vikt/sluta röka/annat tråk. Jag tycker det är roligt med att få en vision hur man vill att det nya året ska bli genom att sätta upp löften, så jag brukar skriva minst tio stycken varje år. Ett av dom är, ta taa taaa!

Lära mig spela låten "34:an" på ukulele!
(den har nämligen bara fyra ackord)

För er som undrar om man överhuvudtaget kan spela nåt som låter bra med en ukulele kan ni lyssna på George Formby’s underbara dängare "When I’m cleaning windows" (inte för att jag har en suck att komma till hans nivå, heh).