Makalöst!! Inget annat.

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja vad ska man säga om Dirk Nowitskis uppvisning från inatt. Dallas är 15 ner med 5.04 kvar och gör 17-2 därifrån och in.

Eller rättare sagt Dirk Nowitski gör 17-2 på Thunder och tar matchen till förlängning. (Dirk gjorde bara 12 av dom 17). Detta var bland dom mäktigaste comebacks jag någonsin sett. Sjukt var ordet.

Ta en titt.

 

Det finns demoraliserande förluster också finns det sådanna som den här.

En reflektion som både jag och Christoffer Lundström har hafr är att Oklahomas spel när Wesbrook hanterar bollen blir väldigt stillastående och i princip helt utan sving. Det är när James Harden är inne som Oklahoma får ett bättre lagspel. Titta på deras spel och förundras över hu få screens som säts i anfall på annat än bollen när Wesbrook spelar 1a. Märkligt! Det känns kört för Oklahoma nu.

Dallas däremot har som det nu känns sin chans på en titel unde Dirk-eran. Det unnar jag helt klart honom men sett till hur matcherna sett ut så är kvaliteten i East högre. Men Dirk är alltid Dirk oavsett motstånd.

Dalls ska vinna en till match först men det räknar allafall jag med att dom gör.

* * *

Chicago måste vinna inatt mot Miami annar är det slut på den serien skulle jag tro. Det finns några faktorer som måste går rätt för att det ska bli vinst.

1. Chicago behöver 15-20 Fastbreak points. Dom har så stora problem i fem mot fem att lätta poäng behövs.

2. Derrik Rose måste visa att han är MVP. Kan han komma till linjen 12-16 gånger är chansen stor för Chicago.

3. Nåon av skyttarna Korver, Brewer eller Deng måste sänka lite.Chicago blir för enahanda utan skytte och då blir det ännu enklare för Miami att spela 5-5 försvar.

* * *

Det jag fascineras av Miami är att deras trio James, Bosh, Wade främst har sin status genom den offensiv de kan prestera. Faktum är dock att det är just defensiven som blivit så otroligt bra sedan traden.

Deras sätt att försvara screens och byta på allt och deras rotation i försvar är helt makalös. Det går nästan inte att få enkla avslut mot dom i fem mot fem.

Ta en titt. Det är vackert hur dom arbetar i försvar. Speciellt Lebron och Wade. Dom har en spelförståelse i som är makalös. Det är inget man tänker på vanligtvis bland alla häftiga dunkar och skott men det är magiskt.

Miami har hållit Chicago på 85 poäng nu två matcher i rad. Dom släppte Boston över 91 en gång men aldrig över 100 poäng i förra serien. I första rundan mot Philly var Sixers över 91 poäng en gång men då förlorade dom ändå.

Offense wins matches, Defense wins Championships!!

* * *

För dig som är tränare i Västerbotten och intresserad av att vara med och leda Norrlands Regionslag nästa år så är det dags att söka.  Du gör det här.

Ta chansen. Visst det tar tid men det är en boost för din tränarkarriär om du får chansen.

* * *

Norrlands regionslag på Dam och Herrsidan för födda 1996 åker på fredag till Huskvarna för Miki Herkel Cup. Från Västerbotten har vi med Emil Davidsson, KFUM Umeå, Kajsa Olsen, KFUM Umeå och Zanna Bäckman, KFUM Skellefteå.

Jag har skvallrat till tidningarna. Vi får se om dom nappar och gör något på dom lyckliga talangerna som får åka.

* * *

Svenska Basketbollförbundet har bytt logor i hela sin verksamhet. Ta en titt på www.basket.se. Sedan har också Damligan bytt namn till Svenska Basketligan Dam och herrarnas till Svenska Basketligan Herr. Jämlikt så det förslår men egentligen vad var det för fel på Damligan.

Jag tyckte att Damligan var ett ganska bra namn. inget större tvivel om att Damligan just handlade om ligan med damer. Svenska Basketligan Dam på en liten logga är inte lika tydligt. Men det kanske bara är jag som tycker så?

Loggan i sig är det inget fel på och ja. Nu står det Svenska Basketbollförbundet på loggan vilket är mer tydligt än Svensk Basket som det stod förut. Svensk Basket känns mer allmängiltigt än just Svenska Basketbollförbundet.

* * *

Nordic Federation Cup avgjorde förra helgen i Huskvarna. Det är ungefär som innebandyn Distriktslags SM som Umeå arrangerade för någon månad sedan.

Alla distrikt utom Norr, Västerbotten och Gävle-Dala deltog.

Ska vi kalla det tråkigtll! Jag har inte prioriterat det själv i mitt arbete men på sikt måste distriktlagsverksamheten igång igen. Så är det. Den har varit död sedan 1994 i Västerbotten. 1994 alltså!!!

Intressant artikel om ”D”

Av , , Bli först att kommentera 0

Inför Coneference finalerna i NBA har en av ligans bästa försvarare listat hur man ska försvara på de största stjärnonrna som är kvar i slutspelet. Artikeln hittar ni här.

Extremt intressant läsning måste jag säga.

48 pinnar av Dirk Nowitski inatt. När han är het den herren finns det inget att göra. En 2,14 kille med en grynt skott, en bra drive, sjukt bra post up fade away och dessutom 85%+ straffkastskytt.

Vad ska man göra?

Oklahomas hopp är vetskapen att Dirk inte är såhär bra varje kväll. Vore han det då blir det NBA Championship för Dallas.

*  * *

Nu blir det tagga för match två i Chivago-Miami serien. Huggaligen vilken serie.

* * *

Angående hela den röra som det blivit i media med Umeå Comets vara eller icke vara i Damligan så säger jag såhär.

Det vore mycket tragiskt om Comets skulle tvingas att dras ut ur Damligan. Det skulle inte vara nådastöten för basketen i Västerbotten men det skulle vara en klart tuff smäll.

Framförallt skulle det vara så medialt. Just nu står Comets för 98% av alla basket som syns i media i Umeå. Skulle Comets försvinna då bli det kanppt någon basket alls i tidningarna.

Dock förstår jag varför Comets hamnat i en tuff situation.

Varje år ökar avgifterna till SBBF, resekostnaderna ökar, domararvode ökar, hyror m.m ökar. Varje år är det alltså lite dyrare att spela i Damligan.

Varje år måste alltså ett lag dra in lite mer sponsorpengar för att nå upp till break even. Visst det är såhär inom alla idrotter men detta är utmaningen med att driva ett elitlag.

Varje år måste du göra ett lite hårdare och bättre jobb än året innan. hur bra du än jobbade året innan. Detta alltså bara för att hålla sig flytande. Ska du utvecklas och förbättras både sportsligt, ekonomiskt och organisatoriskt. Ja då är det jättekliv som gäller. Varje år!

Då gäller det att ha kontakter, skapa kontakter och att lyckas sälja just ditt varumärke. För i en stad som Umeå är du inte det enda elitlaget som vill ha sponsring.

* * *

Får jag kritisera mina journalistkollegor så gör jag det nu.

Ett medium skrev: Umeå Comets riskerar att förlora sin plats i Elitserien. Vadå Elitserien? Trodde att det var Damligan dom spelade i.

Ett annat skrev: "KFUM Umeå Comets riskerar kunkurs". Vadå konkurs? KFUM Umeå är en stabil förening som absolut inte riskerar någon konkurs. Däremot dras kanske Damligalaget KFUM Umeå Coemts ur högsta serien men det är väl inte samma sak som konkurs. Klubben finns kvar fortfarande med god konomi och laget hamnar i en annan lägre serie.

Basket är en sån där sport där många redaktioner inte har någon sakkunnig och då blir det så. Tror ni att Elitserien i hockey skulle kallas Elitligan eller liknande i emdia? Eller att Allsvenskan i fotboll skulle nämnas som Elitserien i fotoll. Nej jag skulle inte tro det.

* * *

Vårmöte i Luleå

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag spenderade över 9 timmar i buss igår. Det var nämligen vårmöte i Norrbottens Basketbollförbund. Då fyra lag från Västerbotten spelar där tyckte jag att det var en bra grej att åka på. Inget obligatoriskt alltså men ajg tog mig friheten och åkte för lagen i Västerbottens skull.

Detta var min huvudtanke med resan:

800×600

Normal
0

21

false
false
false

SV
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Motion till Norrbottens Basketbollförbunds  Vårmöte 2011

 

Bakgrund:

Förra året togs beslut om en utfasning av lagen från Västerbotten gällande spel i Norrbotten. Tanken var att alla lag som inlett spel i Norrbottens seriesystem skulle få fortsätta tills det att de blir seniorer. Inga nya lag och inga seniorlag från Västerbotten skulle få delta i Norrbottens serisepel.

 

Detta har under året slagit fel ut på vissa sätt i Västerbotten. För första gången på 16 år har en ungdomsserie funnits i Västerbotten vilket för många lag fungerat åtmindstonde okej. För några lag där KFUM Skellefteås herrjuniorer är bästa exemplet har det inte fungerat alls. Det har inte funnits något vettigt motstånd för detta lag och därför har deras ”tvingade” närvaro i Västerbottens seriesystem nästan fått laget att sluta spela.

 

Utvecklingen i Västerbotten just nu är klart positiv i EBC och EB åldrarna men innan dessa når seriespel dröjer än några år.

 

Förslag:

För att en utslussning av lagen från Västerbotten ska ske på ett bra sätt bör de lag som verkligen har behov av att spela i Norrbotten göra det oavsett vilken ålder de har och om de tidigare spelat i Norrbotten.

 

Därför bör alla lag i Västerbotten få rätten att ansöka om spel i Norrbottens serier. Därefter tar  två olika instanser beslut om laget ska erbjudas spel i Norrbotten.

 

  1. En asanktionsnsökan skickas till Västerbottens BDF och behandlas av VBDFs tävlingskommitte tillsammans med serieadministrören i Västerbotten. Alla belsut såväl avslag som beviljanden ska ges med motivering.
  2. Västerbottens BDFs beslut om sanktion skickas sedan vidare till Norrbottens BBF där tävlingskommitten och tävlingsadministratören tar beslut om de av Västerbottens BDF beviljade laget ska få spela i Norrbottens seriesystem.

 

På detta sett ser vi till att lagen från Västerbotten hamnar i den serie som både gynnar laget själva och basketen i norr och västerbotten på bästa sätt.

* * *

Mitt förslag röstades igenom. Nu blir det alltså upp till dom som faktiskt ska hantera serierna att ta beslut om vilka som ska spela där.

Jag tror att detta blir bra.

* * *

Utöver detta så togs en hel hord med beslut rörande tävlingsbestämmelserna. Det mer tunga besluten var fyra saker.

1. PGA över 150 dispenser förra säsongen i NBBFs serier så ändras reglerna. Före säsongen kan man söka hur många dispenser man vill för en kostnad av 500kr. När säsongen startat kostar varje ny ansökan ytterligare 500kr och endast en gång varje månad hanteras dispenser av tävlingskommitten.

Jag förstår detta beslut men tror att nyckeln till färre dispenser inte är avgifter utan att man slutar godkänna alla till höger och vänster.

2. Tidigare har klubbarna tillsatt domarna på U16 och nedåt medan NBBF har haft hand om U18 och uppåt. Nu ändras det så att NBBF även tillsätter U16. Ett mycket bra beslut enligt mig.

3. Speltiden på U14 ändras till 4*8 istället för 4*10 som tidigare och bollarna i HU15 ska vara /or och inte 6or som tidigare. Två logiska beslut. 4*8 har det varit tidigare på U14 och 4*10 är nästan för långt. I RM(USM) spelar U15 med 7or så då borde det även vara så i seriespel.

4. Bötern för W.O höjs till 2000kr ungdom  och 4000kr senior. Ingen ska kunna spara pengar jämfört med en resa på att lämna W.O. Nu blir det endast gällande resan till Umeå som det fortfarande är möjligt för lagen i Norrbotten.

* * *

Det var helt kalrt intressant att vara med på mötet. Som vanligt höll jag inte käften utan var med och argumenterade en del.

* * *

Så Oklahoma slog ut sensationslaget Memphis till slut. Jag hade inte en enda serie helt rätt så ajg tar och lägger ned tippandet. Det var en ganska tråkig match där Durant & Wessbrook bara var numret för stora för Memphis. Det kändes som att bensinen i princip var slut hos Memphis. Oklahoma – Dallas. Det blir en grym serie det.

* * *

Bulls vann första matchen mot Miami. Vi börjar med att kolla på Ty Gibsons två sinnessjuka dunkar.

 

Ja vi kan konstatera att Miami har problem. Chicagos försvar är bland det bästa man har skådat på lång tid. Dom lyckades stänga ned både Wade och Lebron inatt. Den stora fördelen dom har är att dom kan byta på screens då nästan alla kan försvara på alla.

Miami kommer att måste få scoring från sitt defence och sitt fast break annar är den här serien död. I fem mot fem kommer Chicago att vinna. Så är det bara. I fem mot fem vinner faktiskt väloljat alg mot skickliga individualister.

Kan dock Miami börja få Chicago att kasta bort bollar så ja då blir det här en lång serie.

Ännu en gång imponerar Chicagos bänk. I tredje perioden spelar Miami med sina starters Bibby, Anthony, Wade, James & Bosh samtidigt som Chicago har inne Gibson, Watson, Deng, Brower och Asik. Där gick Chicago från 10 poängs ledning till 20. Sjukt var ordet.

Chicago har ett system som fungerar, som alla accepterar och alla underkastar sig. Det är fascinerande hur bra spelare nr 8-10 i Chicagos är. Det blir jobbiga löneförhandlingar i somar för Bulls.

* * *

Ida Aasa till Kvarnby kom det här om dagen ja. Jag tror att det blir en bra "fit" för henne. Hon kan rent av ta en startplats i backcourten med Brittany Smart. Jag tror att Kvarnby kan bli ett topp fem lag nsäta år om alla får hålla sig friska.

Lycka till Ida både på Chalmers och i Kvarnby. Tack för det året  i Comets. Du kommer att vara saknad.

* * *

Koponen spelar alltså  landskamper med finska landslaget. 3 poäng och 3 returer i den första matchen blev det för det blonda energiknippet.

Jag tror inte att så många förstått under säsongen hur bra Koponen egentligen är. Bara fundera. hur många nordiska landslagsspelare har vi haft i Comets under 2000-talet?

 

Bänken

Av , , Bli först att kommentera 0

Chicago Bulls gick inatt till 3-2 i matcher mot Atlanta Hawks efter 95-83 hemma i United Center. jag har precis sett den klart på leaguepass. Visst MVP Derrick Rose gör 33 poäng och har 8 assist m.m.m.m men det hädtiga tycker jag är att inför sista perioden var matchen helt jämn.

Matchen avgjordes alltså i sista perioden. Vilka var det som spelade då? Boozer, Noah, Korver??? Nej Bulls körde hela sista perioden med Omar Asis från Turkiet, Ty Gibson och Ronnie Brewer…..och vann. Det är coolt. Bänken + Derrick Rose tog hem det hela.

* * *

Regionsmöte igår. Jag kan avslöja att det blir en division 2 norrland både på herr och damsidan nästa år- Den kommer att sträcka sig från Östersund till Luleå eller om några lag ännu längre norrut vill vara med.

Detaljer kan jag inte ge då den nya tävlingkommite som skapats för dessa serier kommer att ta fram spelschema och serieupplägg.

 

I can`t get no Sweeeep!!

Av , , Bli först att kommentera 0

Matchen igår kväll var en egendomlig historia. Visst det var möjligt att Dallas skulle kunna vinna mot Lakers även i denna fjärde raka match men vinst med 36 poäng efter att Dallas starting five gjort 46 poäng?? Näe det var inte möjligt.

76 benchpoints på Dallas varav 22 på JJ Bareha och 15 treor tillsammans på Terry och Stojakovic. Hur många försök behövde då herrarna för att få i 15 treor? jo 16!!!! Dra åt helvete alltså det är så sjukt.

Vad gjorde då Lakers. Jo dom skämde ut sig totalt. Inte med den vansinnigt dåliga rotationen i försvaret och det stillastående ochn fantasilösa anfallsspelet utan med sättet dom avslutade matchen.

Vi börjar med Odoms armbåge på Nowitsky.

 

Sen tar vi och fortsätter med Bynums vanvettiga armbåge på Bareha. Den här ska han bli avstängd ett tag för. Den här armbågen är så mycket disk som det blir.

 

* * *

Hur bra är då Dallas? Kan dom vinna allt ihop. Ja visst kommer Dallas att ha en bra chans mot Memphis såväl som Oklahoma. Dock tror jag att vinnaren i Easst är vinnaren i NBA men det här laget har en hel del rutin och sanningen är att Nowitsky varit lite av ett sparkapital i den här serien.

Lakers ja dom avslutar karriären för historiens mest framgångsrika coach Phil Jackson genom att skämma ut sig. Det är faktiskt förjävligt. Win like a champion and loose like a champion som Hubie Brwon sa igår.

* * *

Atlanta vinner mot Bulls och tar matchserien till 2-2. Jag har sett matchen och har fortfarande ingen aning hur det gick till.

Tunga matcher nu inatt. Boston – Miami i ställning 1-2 och Memphis – Oklahoma i ställning 2-1.

* * *

Jag såg Euroleaguefinalen från Barcelona igår. Panathainaikos slog Maccabi i finalen som blev en relativt ensidig historia.

Noterbart var att.

1. Det var 20 000 personer och utsålt. I Sverige räknas det som rena folkstormen om vi har 2500 på en basketmatch. Stämningen påminde om en fotbollsmatch i Tyskland. Det supporterskapet som finns i europa skiljer sig klart från NBA och stämningen på dessa euroleagematcher slås inte av något annat inom basketen.

2. Domarna har under Final Four varit stenhårda på att få bort händerna från försvarsspelet. Handchecking, slag och fasthållningar togs bort stenhårt. Undra om detta kommer att bli ett prejudikat för hur situationer ska bedömmas inom FIBA Europe framöver.

3. Panathainaikos vann men sanningen är nog att Panata vann den riktiga finalen när dom slog Barcelona i kvartsfinalen. Barca hade nog mycket gärna spelat final hemma i sin egen arena. Att Barcelona missade Final Four vore som att fotbollslaget Barcelona missar semifinal i Champions League så det var en stor skräll.

Det imponerande med Panathainaikos är att laget är byggt på greker och endast kryddat mer utländska spelare.

 

Det var banne mig bland det svettigaste jag sett

Av , , Bli först att kommentera 0

Jakob Sigurdarsons första halvlek. 26 pinnar, 6 av 7 från 3p, helt fantastiskt men var det bara jag som tyckte att Norrköping verkade handlingsförlamat. Hur kan Sigurdarsson fortsätta att få skjuta fria skott när han är så het?

Visst Sundsvalls första halvelek var magnifik men Norrköping la sig lite på rygg och framstod att tänka "Sunsdvall är så heta idag så det går inte".

Noorköping ska ha all credd i världen. DOm har gjort en fantastisk säsong och genomförde sin 88:e match ivkäll. Dock känner jag bara att dom sålde sig lite väl billigt ikväll.

Andrew Mitchell 0 poägn??? Snacka om att Sundsvalls taktik at sela den större Wesby på honom som under inga omständigheter skulle byta på screens funderade.

Jag har haft så mycket annat ikväll så jag ska fundera lite på det hela och komma med en analys av herrbasketns status i Sverige just nu imorgon. 

Grattis Sunsdvall coh framförallt frattis umeåkillarna Johan Pierre och Albin Frank som ikväll(inatt firar ett SM-Guld.

NBA Conference Semi-Finals prediction

Av , , Bli först att kommentera 1

Jaha då var det dags för kvartsfinaler i NBA.

Höjdaren enligt mig är Celtics-Heat…. eller möjligtvis Lakers-Mavericks. Det känns som två ovissa heta serier.

Det ska även bli kul att följa Grizzlies som slog ut ettorna Spurs. Nu möter dom ett helt annat lag i Oklahoma. Ett Thunder som inte ska ha någon rimlig chans att stoppa den stekheta Zach Randolph. Men Memphis kan inte stoppa Kevin Durant heller men det kan ju ingen.

Sportbladets USA-blogg med gamla Skellefteåliraren Mathias Wikdahl i spetsen livebloggar från söndagens matcher på. http://blogg.aftonbladet.se/usabloggen.

När det gällde första omgångens predictions så gick det inte så bra.

Fullständigt rätt gissade jag bara på

Miami – Philly 4-1

Rätt vinnare hade jag i 5 av 8 serier. Icke Godkänt blir betyget.

Men…..jag gör ett nytt försök.

Här kommer mina predictions med kort kommentar:

Chicago Bulls – Atlanta Hawks – 4-1

Visst Atlanta är bra och gjorde en fin serie mot Orlando. Dock ser jag inte hur dom ska kunna göra poäng mot Chicagos tuffa försvar och heller inte hur dom ska kunna försvara Derrick Rose eller kunna vinna en enda match returmässigt. Noah, Boozer m.fl är för starka gällande ribborna.

Miami – Boston 4-3

Här hoppas jag stenhårt på Boston men är rädd att dom tradat bort sitt lag. Dom har inte lika stark bänk i år. I fjol hade dom t.ex. en försvarare somTony Allen att kasta in från bänken. Miami är ett hatgäng men dom är stundtals ruggiga i försvar och Lebron/Dwade är bara omöjliga att stoppa så tyvätt tar nog Miami detta efter en tight serie. Ja menar att rutinerade Boston ger sig inte lätt.

Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks 4-2

Även här ett dilemma. Jag hatar Lakers men dom har ett så stort och svårstoppat lag. Vem i Dallas ska stoppa Kobe? Viist Lakers kommer att ha problem med Nowitsky men Lakers känns som ett bredare lag.

Oklahoma Thunder – Memphis Grizzlies 4-2

Oklahoma är min darkhorse att nå final. Trots att dom saknar defence så är dom sjukt svårslagna. Kevin Durant blir bara bättre och bättre och är i mina ögon kanske den som får det att se enklast ut att göra poäng. Visst Memphis är ett grymt bra kollektiv som kämpar och dom slog Spurs men inte ska dom väl kunna göra om den typen av skräll igen.

* * *

F.Ö tog Norrköping femte matchen. Enligt sifforna verkade det gå ganska enkellt. Hoppas att ni som såg den tyckte att den var bra. Jag stod på röbäcksslätten och spikade på min brors hus.

Mitchell hade över 45% skytte så min teori om Mitchell håller fortfarande.

Makalös ljudkuliss

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag åkte idag ner till Sundsvall och dömde den avgörande kvalmatchen mellan KFUM Sundsvall och Järva. Sundsvall vann och är klara för damernas Basketetta nästa år.

Det var bland det sjukare jag varit med om. Vilken stämning, vilken inramning och vilken ljudkuliss. I Sporthallens B-hall i Sundsvall hade 150 personer tryckts in varav ett 30-tal Järvasupprters med gastutor. Jag hörde inte vad folk sa, jag hörde inte när seket tutade för byta jag hörde banne mig inte ett smack.

Sen urartade det lite. Vid ett tillfälle fick jag en gasbehållare inkastad i ryggen på mig och senare kastades ett mynt in precis över hvudet på min kollega Erik.

Det är inte alla som får döma under förhållanden som dessa. Tur att jag fick träna på att döma under liknanade förhållanden i Wien förra veckan.

På det hela tyckte jag dock att det gick bra vilket även personer som såg matchen gjorde.

* ” *

Nu är jag dock så trött att jag inte orkar med några predictions för NBA Conference Semis som startar imorgon. Det tar jag då.

Angående SM-Final nr 5 imorgon så står jag kvar vid mitt tips att Norrköping tar det. Som jag sagt tidigare. Mitchell över 45% skytte. Då vinner dom. Punkt!!

Nu behövde man inte vara någon Einstein…..

Av , , Bli först att kommentera 0

….för att dra de slutsatser jag gjrode om att Mitchell var nyckeln för Norrköping men

r Spelare Min 2p 3p 1p R Ass F TO S Blk EFF +/- P
S/F % S/F % S/F % off. F tot gj. Gj.
4 *Andrew Mitchell 32:49 8/13 62% 4/9 44% 9/10 90% 1 2 3 4 2 6 4   31 2 37

Sen menade jag att Kjellbom var den andra nyckeln

6 *Joakim Kjellbom 31:40 6/10 60%     6/6 100% 3 12 15   4 1 1 5 34 15 18

Som sagt. Ingen Einstein men det känns om att jag var rätt ute.

2-2 nu. Det blir spännande det här men jag står fast vid att det blir4-2 till Norrköping.