Bekymrad

Hm… Knicks förlorade idag och precis som vanligt kunde aldrig Knicks stoppa motståndarna vid avgörande tillfällen eller över huvud taget. Min snabbanalys av matchen var att Knicks förlorade för att dom inte kämpade i försvar under ca 25 av 40 minuter,

Sedan Carmela Anthony kom till Knicks är vi 7-8. Visst det tar tid för ett lag att bygga ihop sig och jada jada jada… men förluster mot Cevland x 2, Indiana x 2 och Milwaukee är inte bra i vilket fall som helst.

Det lär bli slutspel hur som helst för Knicks(det ska dom klara) och bortaplansnackdel blir också det hur som helst. Det känns ändå lite som att det inte spelar någon roll vem det blir mot. Chicago är sjukt bra men Knicks har 3-0 mot dom i år, Boston är på nedgång och trots att dom kanske vinner Eastern Conf känns det som att dom tradeat bort ett mästerskap. Miami, ja det skulle naturligtvis bli svårt men vilken serie ändå även om vi åker ut.

Dock vore det ju trevligt om Knicks skulle komma in i slutspelet i något som liknar bra form. Som det känns just nu är Knicks på väg in i en riktigt dålig trend.

Det mest oroande tycker jag är att Billups och Anthony är så fruktansvärt ojämna. Två spelare som är kända för att vara jämna och alltid leverera gör det inte nu i Knickströjan. Varför?? Sen har Landry Fields som tidigare haft nästn en ROI-säsong nu blivit marginell sedan den stora traden. Han, hans defence och hans energi behövs i Knicks.

För er som inte bryr er om Knicks. Det kommer fler inlägg om dom. Tro mig. Bara hoppa över dom inläggen då.

Nästa Knicksmatch imorgon 00.30 – Hmm vi får se om jag lyckas hålla mig vaken. Det är ju mot Boston så det borde jag ju klara.

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.