Tack för sympatin.

Vill rikta ett riktigt stort tack till alla som på olika sätt bidragit till att jag känt mig behövd under min tid som vice kommunalråd, med Ert stöd har mitt politiska engagemang varit
både givande och intressant, dessutom har kommunens västra del utvecklats positivt det senaste året. Detta är naturligtvis inte bara min förtjänst men jag har som många förstått dragit mitt strå till stacken. Det finns naturligtvis belackare österut som yrvaket vill hävda annat men det beror nog mest på att den egna oförmågan eller ointresset avslöjats.
Att man nu tillsätter två Kd-politiker på min post är helt logiskt, Kd har själva insett att det behövs två Kd:are för att ersätta en vänsterpartist.
Tack alla positiva människor.

4 kommentarer

  1. Uppsaliensare

    Tack för att du hela tiden ”ondgör” dig på ”belackare österut……”. Hur många handlar det om?? Har du koll på det? För visst är det lite självömkan just nu?? Och, du har ju egentligen alldrig talat om hur många sympatiröster du har??

  2. Viola Eriksson

    Tråkigt att de inte ens har någon humor.
    Nu får vi önska nya ”styret” lycka till.
    Hoppas att de också jobbar för hela kommunen./Viola

  3. Erold

    Eftersom du hela tiden nedgör Storumanområdet och dess medborgare,gör då slag i saken B-G och fixa så att ni får en egen Kommun,för det är enda sättet för eran diplomatiska diskussion att komma nån vart,för så enkelspårig som du och dina anhängare skrivbloggar så upp till bevis på eran förmåga,då du anklagar andra att inte ha gjort nåt…..
    Lycka till med delningen,till dig som skulle fixa bättre relationer till Kommunens olika delar…
    Själv bor jag i en by som INTE har allt NI har…..

  4. Ingalill

    Märkligt att VK väljer att ta med inlägg utformade utav en sådan pajas som Erold??Med den sarkasmen o nedlåtande attityd som han besitter så hoppas jag att styret i Storuman snart är ett minne blott!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.