Falsk marknadsföring ?

De politiska vildarna i Storuman (Kl) har under sin marknadsföringskampanj bedyrat sin lojalitet mot kommunens företagare. Detta visar sig enbart vara en läpparnas bekännelse utan innehåll. Redan efter ca. 1 timmes regerande tillsammans med S och Kd röstar man avslag för ett lokalt företags utvecklingsplaner.
Det kan väl inte vara så illa att företaget har sitt säte i fel kommundel, frågan är befogad sedan jag såg att Erold i en kommentar uppmanade till en delning av Storumans kommun.
Kl har i sin kampanj ihärdigt framhållit min negativa attityd till företagande där jag anklagats för att driva företag i konkurs, detta är grundlösa påståenden med dunkelt syfte.
Vid senaste KF-mötet uttryckte t.o.m. Lena Drangel (s) att jag som v-partist var besvärande företagarvänlig, vem ska man tro.
Som tur är hinner verkligheten alltid ikapp även om VK:s Roland Tidström av någon anledning alltid missar V-inlägg i sin KF-rapportering. Men det är väl en helt annan fiskehistoria.
Ser att Erold i stället för att ägna sin tid till att lösa bl.a. IT-frågan skriver långa och innehållslösa kommentarer i Marianne Johanssons blogg, skrivandet var något jag inte hann med under min tid i hetluften utan då var det fullt upp med politiska frågor.
Fast det är klart, vi prioriterar väl olika.

4 kommentarer

  1. Error

    Ha,Ha Ha !!!!
    Att du har haft tid att läsa mina inlägg….har du letat länge var jag håller hus?…
    För visst får jag skriva på min fritid????
    Läs bättre på om Mariannes inlägg om era ”tyckanden” om(uppmaning om delande???) Storuman,eller är du en ”förvrängare”,,,,nääää inte du B-G….
    Missade du nåt på Kf då B-G…..Jag röstade ju fortfarande på det jag tycker oavsett väderstreck,nämligen Hemavansföretaget,men förträng det som mycket annat….och…..
    IT4U är ett företag som du skulle offra(+ stenseleskolan),men i vilken del i kommunen anser du det ligger???
    Förtydligande …KL är ett parti som inte röstar lika alla gånger,och var o en får stå för sitt beslut på gott o ont,men hur är det med V nu????
    Skäller du fortfarande ut andra inom V ,om de vill lämna in egna Motioner,eller är de lojala deras ledare???
    Ps
    Det enda vi har lika uppfattning om är att”vi prioriterar väl olika”
    och de orden kommer nog att bli de sista inom detta område,för jag har nog ingen tid till annat än politiken i framtiden…
    Å ett stort massivt tack för de sympatier jag får från alla människor i världen som är mina kompisar (bara ett skämt,så ta det inte på allvar,alltså politisk humor!!)mvh error

  2. B. Eriksson

    Men kära Erold,är du medveten om att dina inlägg och komentarer kan läsas av en par miljoner läsare på nätet?.Jag hoppas att du framöver skriver i den form och ordval så att utomstående kan tyda dina helt ”obegribliga” ordsammansättningar när du går in och kommenterar andras åsikter. Försök att skriva i termer så att alla kan förstå vad du menar,idag framstår ditt skrivspråk som en ”sjundeklassare” i förpulpeteten, Man bör kunna kräva av en som reprersenterar en komun av Storumans turiststorlek att dom kan föra sig både verbalt som officiell representant för komunen.Skärpning Erold,vi är många som reagerar över ditt barnsliga skrivspråk samt dina synbara okunskaper om ett att framföra åsikter i ett forum som bloggarna ger.Du bör lära av dina med bloggare inom komunen, som skriver utan att man måste vara språkspecialist.

  3. B. Eriksson

    Nu måste jag som länsinnvånare hålla med Veronika,det är dags för Erold att växa upp och bete sig som en vuxen människa.Erold kan inte (bör ej ) ge uttryck för sina ”personliga” åsikter så länge han representerar KL. Han måste förklara sina kryptiska kommentarer mera konkret på ett begripligt språk.Tyvärr så börjar det växa fram en bild av Erold som en person som till varje pris(även osanning) måste framstå som den nye ”Målle Lindberg”pingstpastorn som stod upp på sextiotalet och förklarade för dom ”förtappade”att den enda sanningen var hans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.