Kommentar till kommentar på Gunnar Åströms senaste.

Att Åström blivit utsatt för en smaklös kampanj från makthungriga konkurrenter är välkänt, drevet som pågått har varit både välregisserat och beräknande in i minsta detalj men vem är regissören ?
Alla vet att Erik Abel (Kd)var motkandidat till kommunalrådsposten när alliansen bildades, men majoriteten röstade i demokratisk ordning för Åström. Jag vet också att E.A. vid senare tillfällen nästan grinfärdig ställt frågan varför han med sin kompetens inte fick alliansens förtroende.
I kortspel finns ett uttryck ’lagt kort ligger’, t.o.m. i fängelserna finns en hederskodex som allmänt brukar kallas för tjyvheder men eftersom jag utgår från att E.A. inte är särskilt bevandrad i vare sig kortspel eller tjuvheder har han nog aldrig lärt sig den hederskodex som gäller i dom kretsarna, ex. pedofiler, hustrumisshandlare och våldtäcktsmän får det svettigt på kåken.
Kd. Erik Abels kommentar i Åströms blogg förorsakade kväljningar modell större. Slutkommentaren ’sopa framför sin egen dörr’ vittnar om total oförmåga till självkritik. Anticimex kanske är ett drastiskt alternativ men tänkvärt för att få ett slut på självgodhetens och egenberikandets avarter ?
Det kanske kan tyckas märkligt att jag som vänsterpartist försvarar en moderat men som god v-are bekämpar jag alla former av orättvisor, kampanjen mot Åström har enligt min mening varit en osmaklig judasvandring för att vinna makten och härligheten men knappast i evighet amen. I övrigt önskas en skön sommar.

5 kommentarer

  1. Kanske en blivande V

    Det känns upplyftande med en politiker som ”törs” skriva om kampanjen mot familjen Åström. Märkligt att man på alltomstoruman.se inte kan se en enda kommentar om bredbandfrågan sedan slutet av mars. Beror detta på att frågan är löst eller är man bara nöjd med att Åström fick gå från sina poster?
    Vill passa på att ställa en fråga till de nu styrande i Storuman ( som säkert läser BGB blogg, men vågar sig inte på att kommentera) vilka personer är det tillåtet att rösta på till nästa val?

    vasst och mycket träffande skrivet BG.

  2. Bengt E.

    Tack Göran för att jag fick gå till sängs med ett leende på läpparna.Din kommentar var precis vad jag behövde för att kunna krypa ner bakom ..min sköna och få en sommarnattsömn utan grubblerier om din fantastiska komuns agerande under 2008

  3. Ingalill

    Ja,vad familjen Åström har fått utstå är mkt.beklagligt.Det är på en så låg nivå att t.o.m Neandertalarna måtte grina.”Klubben för inbördes beundran” med högsätet i Storuman har väl fullt upp med att ställa till med nytt dj-skap i kommunen.Flera kommentarer som jag har skrivit till VK ang.maktskiftet har de valt att inte publicera!! Man kan undra varför?? Ett gott tips till dig är att antingen kontakta Burman alt.slå ihop er några stycken o bilda en egen liten allians.Allt är tillåtet i Storumans kommun!!

  4. Fjällvind

    Jag som är väldigt moderat tycker att man i kommunpolitiken måste slänga partisympatierna och se till personerna.Rösta på den person som vill din bygd de bästa,oavsett parti.Rösta på moderterna i riksdagsvalet och om du värnar för Tärna på B-G i kommunvalet,det tänker jag göra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.